Categories: Jablonica

31 ročná vodička Ford Focus z Česka spôsobila nehodu, vyviazla s pokutou 650 eur

3. septembra 2018 v ranných hodinách došlo k dopravnej nehode za Jablonicou na Záhorí smerom na Trnavu. Mimo cesty skončili po zrážke dva kamióny a osobné auto.

03. septembra 2018 ( pondelok ) krátko po 06.00 hodine ráno bola ohlásená dopravná nehoda kamióna a osobného motorového vozidla na št. ceste I/51 za obcou Jablonica smerom na Bielu Horu. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu kamióna, nákladného vozidla a osobného motorového vozidla, ktoré sa nachádzali v priekope. Vodiči boli mimo vozidiel. Hasiči vymedzili miesto udalosti.

V dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu jednej osoby, hasiči jej poskytli predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby. Na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a asistovali odťahovej službe pri vyťahovaní vozidiel.  V čase dokumentovania miesta nehody a vyťahovania vozidiel z priekopy bola cestná komunikácia uzatvorená. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Senice.

NaZahori.sk informovala Júlia Kedrová, hovorkyňa KR HaZZ v Trnave.

K dopravnej nehode došlo ráno 3.9.2018 za dažďa, krátko po 6. hodine. 31 ročná vodička osobného auta Ford Focus z Česka išla smerom od Trstína na Jablonicu. Na rovnom úseku cesty predbiehala kamión, pričom z protismeru, z pravotočivej zákruty, vyšiel ďalší kamión. Jeho vodič v snahe zabrániť čelnej zrážke vyvinul maximálne úsilie, vyšiel mimo cestu, no bočnej zrážke s s Fordom už nedokázal zabrániť. V dôsledku nárazu bolo osobné auto otočené o 180 stupňov a odhodené pred prvý kamión, ktorý ho tlačil až do priekopy. Vodička bola v aute sama a zaobišla sa bez zranení, bola len jednorazovo ošetrená. Vodiči kamiónov sa nezranili. Dychové skúšky na alkohol boli u všetkých účastníkov negatívne, vodičku Fordu vyriešila polícia blokovou pokutou na mieste v maximálnej výške (650 Eur). Premávka bola v úseku čiastočne obmedzená, polícia tu regulovala dopravu na nevyhnutne potrebný čas.

NaZahori.sk  informovala Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

 

Redakcia

Recent Posts

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

4 hodiny ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

19 hodín ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

21 hodín ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

1 deň ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

1 deň ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

2 dni ago