Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Hradište Reggae Džem 2024, Hradište pod Vrátnom

25. mája o 16:30 - 26. mája o 2:00

Hradište pod Vrátnom Autor: Vladimír Miček

Ak hľadáte skvelú príležitosť na oddych a zábavu v štýle reggae, Hradište Reggae Džem 2024 je pre vás to pravé. Podujatie sa uskutoční 25. mája od 16:30 do 2:00 v prekrásnej záhrade historickej železnej stanice v Hradišti pod Vrátnom. Organizátorom je Stanica Haradicha.

Program pre celú rodinu

Celovečerný program je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Začína o 16:30 detským programom, ktorý zahŕňa koncert hudobnej skupiny pre deti s interaktívnym hudobným mini workshopom. Po koncerte si môžu deti vytvoriť umelecké dielka v kreatívnom kútiku.

Hlavný program štartuje o 18:00. Predstavia sa legendárni bratislavskí DJ-i Reverend a Ras D, zakladajúci členovia Jah Division Sound Gang. Sista Majka selektuje to najlepšie z roots reggae, dancehallu a dubu. Na záver na krásne snívanie zahrá Bluemonkey / cosmic dance, jeden z pionierov DJ a vizuálu psytrancu na Slovensku.

Ako sa tam dostať a kde parkovať

Do navigácie zadajte celý názov – Hradište pod Vrátnom. Ideálne je auto zaparkovať na veľkom neplatenom parkovisku pred Kultúrnym domom, ktorý je od Stanice vzdialený cca 200 m.

Stanovanie a ďalšie informácie

Sociálne zariadenia a možnosť si umyť ruky sú v Kultúrnom dome. Ideálne miesto na rozloženie stanu je zo zadnej strany pozdĺž celého plota Stanice. Na podujatí sa čapuje fantastické pivo z regionálneho remeselného pivovaru Hellstork. Upozorňujeme, že platba je možná iba v hotovosti.

Hradište Reggae Džem 2024 sľubuje nezabudnuteľný zážitok

Hradište Reggae Džem 2024 sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre všetkých milovníkov reggae hudby a príjemnej atmosféry. Vstupné na celý džem je od 15 rokov 7 eur, ZŤP a deti majú vstup zdarma. Na detský džem je vstupné pre deti zadarmo a pre dospelých 5 eur.

Hradište Reggae Džem 2024, Hradište pod Vrátnom

Hradište Reggae Džem 2024, Hradište pod Vrátnom

Podrobnosti

Začiatok:
25. mája o 16:30
Koniec:
26. mája o 2:00
Udalosť Kategória:
Udalosť Značky:
,

Organizátor

Stanica Haradicha
Phone
0918 480 207
Email
podvratnom@gmail.com
Zobraziť web - Organizátor

Miesto udalosti

Železničná stanica, Hradište pod Vrátnom
Železničná stanica
Hradište pod Vrátnom, 906 12 Slovenská republika
+ Google Map
Phone
0918 480 207
Zobraziť web - Miesto udalosti

Najbližšie podujatia

Nadchádzajúce udalosti

TE

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist