Aktuality

Aktualizované: Zrážka autobusu s osobákom za Lubinou

Na ceste III/1239 cca 500 m za obcou Lubina, smer na Javorinu, okres Nové Mesto nad Váhom, sa stala dopravná nehoda autobusu a osobného motorového vozidla. Informuje o tom polícia KR PZ v Trenčíne.

Aktualizované: Podľa doteraz zisteného, k nehode došlo tak, že 40 -ročný vodič osobného motorového vozidla Chevrolet v ľavotočivej zákrute pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a vošiel do protismeru, kde sa zrazil s autobusom. Informovala Polícia SR – Trenčiansky kraj.

Na miesto udalosti sa dostavil aj znalec z odboru cestná doprava. Dychová skúška oboch vodičov bola negatívna. Vodič Chevroletu utrpel zranenia, ale je mimo ohrozenia života. Nehoda je v štádiu šetrenia.

Cesta je neprejazdná

V autobuse bolo 27 detí a 4 dospelé osoby.  Všetky deti sú bez zranenia. “Všetky detičky našej Materskej škôlky v Hrašnom a tiež z MŠ obce Poriadie pokračujú zdravé a v poriadku vo svojom výlete v MINI ZOO v Lubine (po kolízii ich autobusu v obci Lubina na farmu pokračovali ihneď ďalej náhradným autobusom),” informuje Obec Hrašné.

Zranený vodič motorového vozidla, ktorý bol zakliesnený vo vozidle, je v starostlivosti záchranárov. Letecky bol prevezený do nemocnice.

Cesta je v úseku neprejazdná. „Bližšie informácie poskytneme, keď nám to situácia na miesto nehody dovolí. Rešpektujte pokyny polície,“ dopĺňa Polícia SR – Trenčiansky kraj

zdroj: KR PZ v TN

Policajné správy

Recent Posts

📷 📺 Expozícia M.R. Štefánika Generál – osloboditeľ v jeho rodisku na Košariskách

Nová expozícia SNM – Múzea Slovenských národných rád – Múzea M. R. Štefánika v jeho…

3 hodiny ago

Hádzaná: Záhoráci doma nestačili na Nové Zámky

Ani v treťom zápase Ligového pohára Niké Handball extraligy sa Záhoráci bodov nedočkali, keď na domácej…

4 hodiny ago

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

12 hodín ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

1 deň ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

1 deň ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

1 deň ago