Malacky

Turnaj Generácií 2023 – príďte si užiť skvelú hádzanú a zábavu!

Turnaj Generácií predstavuje nielen lásku k hádzanej a dobrú zábavu, ale aj kvalitné a atraktívne zápasy všetkých vekových kategórií. Jeho 25. ročník sa uskutoční v sobotu 24.júna 2023.

V Malackách sa Turnaj Generácií stáva hádzanárskym sviatkom, na ktorom sa stretávajú generácie tímov zo Strojára Malacky, ŠHK Rohožník a Záhorákov Stupava/Malacky v priateľských zápoleniach. Okrem dobrej hádzanej nás čakajú hudba, bufet a celodenný program aj pre tých najmenších.

Minuloročný turnaj sa tešil účasti desiatich tímov, takže po celý deň bola zabezpečená pestrá športová atmosféra. Veríme, že tento ročník nebude o nič horší. Určite si prídu na svoje aj ľudia mimo hádzanárskeho sveta alebo tí, ktorí tomuto športu neholdujú. Novinkou tohto 25. ročníka bude Sparťanské ihrisko pre najmenších. Sme presvedčení, že túto akciu si zamiluje každý návštevník.

Priateľský a rodinný kolektív hádzanárov Strojára Malacky a Záhorákov Stupava/Malacky sa postará o to, aby sa všetci cítili príjemne. Nezabudnite 24. júna navštíviť hádzanársky turnaj v Zámockom parku!

Dospelých návštevníkov poteší prezentácia automobilov značky VOLVO od partnera podujatia T.O.P. AUTO Bratislava, ktorý pre účastníkov pripravil aj špeciálnu zľavu. Počas celého dňa bude k dispozícii guláš, cigánske pečienky či palacinky.

Po dni plnom programov pokračuje oldies párty so živou hudbou od 19:00 h až do polnoci. Tešíme sa na vás – príďte si užiť júnovú sobotu s nami pri hádzanej! Chceme poďakovať Mestu Malacky za opätovnú podporu tejto úžasnej tradície a možnosť usporiadať tento turnaj.

Turnaj Generácií 2023
Redakcia

Recent Posts

TTSK: Župa napreduje s výstavbou športovej haly v Senici

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) úspešne pokračuje vo výstavbe novej športovej haly pri Strednej odbornej škole…

1 hodinu ago

BSK: Začala rekonštrukcia župnej cesty obcou Závod

Oprava cesty Závod: Medzi ďalšie úseky župných komunikácií, ktoré rekonštruuje Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja…

3 hodiny ago

V sobotu otvorí Trdlofest vynovenú letnú turistickú sezónu v Skalici

Skalica sa zahalí do atmosféry folklóru a privíta návštevníkov lahodnou vôňou Skalického trdelníka. V sobotu…

4 hodiny ago

📺 Na Búroch bude veľkolepá revival šou skladieb skupiny ABBA

Obec Borský Mikuláš pozýva na koncert známej revivalovej kapely ABBA WORLD REVIVAL z Prahy. Príďte…

5 hodín ago

Aktuálne: V pripájači na D2 z Lozorna zrážka kamióna s osobákom

Nehoda: V pripájači na D2 z Lozorna smerom do Bratislavy sa zrazil kamión s osobným…

6 hodín ago

V Senici bude Regionálne centrum udržateľnej energetiky

Krajskí poslanci absolvovali v stredu 15. mája 2024 v poradí 12. riadne zasadnutie Zastupiteľstva TTSK. Poslanci schválili aj…

23 hodín ago