Categories: Senica

📷 📺 Hráči FK Senica Erik Otrísal a Jakub Krč chceli pred zápasom tri body, po ňom berú aj bod

Futbalisti FK Senica nastúpili v 6. kole Fortuna ligy doma proti mužstvu FC Nitra, v ktorom sa zrodil nerozhodný výsledok.

Po zápase bolo na tvárach hráčov zo Záhoria vidieť rozporuplné pocity. „Pred stretnutím sme mali jednoznačný cieľ získať tri body. Ale vzhľadom na priebeh stretnutia nakoniec musíme byť spokojní aj s bodom,“ uviedol po stretnutí Jakub Krč.

Mladý záložník sa vrátil do základnej zostavy po dvojtýždňovom výpadku. „Po Seredi som nútene oddychoval, keďže som mal problémy s členkom. V Michalovciach som už naskočil na pár minút z lavičky a teraz som už bol pripravený hneď od úvodu duelu. Som rád za každú minútu strávenú na ihrisku a budem sa snažiť, aby ich bolo čo najviac,“ poznamenal k svojmu aktuálnemu stavu odchovanec Záhorákov.

Sklamanie so spokojnosťou sa miešali aj u kapitána Seničanov. „Bolo to náročné stretnutie. Na rozdiel od stretnutia s Michalovcami sme tentokrát neboli tí, čo mali vyloženejšie šance. Napriek tomu sme si ich niekoľko vytvorili. Niektoré boli viac ako 90-percentné. Na druhej strane chvalabohu aspoň za ten bod, ktorý sme si minimálne za bojovnosť zaslúžili,“ zhodnotil duel Erik Otrísal.

V prvom polčase opticky vyzerali šance Nitry mimoriadne nebezpečne. „Je pravda, že Nitrania mali šance, ale ani my sme neboli vez dobrých príležitostí. Náš útočník Celis mal dve výborné príležitosti, ktoré volali po góle. Ale mohlo to tam padnúť aj nám a mohli sme ísť do vedenia my,“ poukázal kapitán mužstva na fakt, že nielen mužstvo spod Zobora malo šance.

Napriek vybojovanej remíze v závere stretnutia mohli Seničania siahnuť aj na víťazstvo. „Ak by sme v nadstavenom čase lepšie vyriešili brejkovú situáciu 3 na 2, mohli sme sa tešiť aj z víťazstva,“ mrzela po stretnutí nedotiahnutá záverečná akcia Seničanov domáceho obrancu.

Erik Otrísal a Jakub Krč po zápase FK Senica – FC Nitra 1:1.

NaZahori.sk
Vlado Miček

Recent Posts

Aktuálne: Obmedzenie dopravy pre nehodu na Pezinskej Babe

V klesaní z Pezinskej Baby v smere od Perneku na Pezinok dopravná nehoda v zákrute,…

2 hodiny ago

📷 📺 Desatoro turistu a tipy na výlet

Na čo všetko by ste mali myslieť, v rámci plánovania turistických výletov, pre vás pripravila redakcia…

6 hodín ago

📷 📺 Expozícia M.R. Štefánika Generál – osloboditeľ v jeho rodisku na Košariskách

Nová expozícia SNM – Múzea Slovenských národných rád – Múzea M. R. Štefánika v jeho…

20 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci doma nestačili na Nové Zámky

Ani v treťom zápase Ligového pohára Niké Handball extraligy sa Záhoráci bodov nedočkali, keď na domácej…

21 hodín ago

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

1 deň ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

2 dni ago