Categories: Senica

Hokejisti HK 91 Senica boli blízko k bodom, víťazný gól im strelil bývalý hráč Senice

V streleckej a gólovej prestrelke sa z víťazstva nakoniec tešili hoekjisti Brezna, keď dva góly strelil obranca Bambúch, ktorý odohral v sezóne 2003/04 12 stretnutí aj v senickej Dukle.

HK Brezno – HK 91 Senica 6:4 (1:0, 4:4, 1:0)

 Góly: 26, 36, 60. Koštial, 27, 40. Bambúch , 17. Laubert. – 28. 39. L. Dolinajec, 29. Mich. Daniel, 35. T. Pavlík.

Vylúčení:4:5 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, strely 47:46

Rozhodovali: M.Kollár – Hanko, Šinský – 283 divákov

HK 91 Senica :Barčák /Línek/ – T.Pavlík, Jurica, Štefanka, Fian, Leskovský, R.Záhumenský – Mich.Daniel, Konečný, L.Dolinajec – Vaňa, Kollár, O.Čagan – Jamárik, Plánka,

 Mario Daniel – Čech,Trotsenko

V úvode stretnutia nepotrestali domáci vylúčenie Čagana. Brezno sa ujalo vedenia v 17 min., Laubert po prvý raz prekonal brankára Barčáka. Strelec prvého gólu bol v závere prvej tretiny vylúčený, Senica výhodu nevyužila.

Ani na začiatku druhej časti nevyužili Záhoráci vylúčenie domáceho Dilíka. Senica sa nevedela dostať do tempa, čo využili hráči Brezna a behom 86 sekúnd dali rýchle dva góly a viedli už 3:0. Potom sa ozvali tradiční strelci HK 91. V 28.minúte Lukáš Dolinajec vsietil prvý gól hostí a za 32 sekúnd Michael Daniel svojím 10 gólom v súťaži a vedie tabuľku strelcov, znížil na rozdiel gólu 3:2 a T. Pavlík vyrovnal na 3:3. Senica sa dlho netešila, za 11 sekúnd domáci Koštial opäť naklonil misky váh na svoju stranu 4:3. Lukáš Dolinajec bol v tomto stretnutí úspešný po druhý raz a opäť vyrovnal na 4:4. V záverečných sekundách druhej časti Lukáš Bambúch, ktorý v sezóne 2001/02 obliekal aj dres senickej Dukly, využil početnú výhodu a bolo 5:4.

V tretej tretine sa Senica snažila vyrovnať, ale bez streleckého efektu. V čase 58:13 si tréner hostí M. Ondrovič zobral oddychový čas, odvolal brankára a Martin Koštial svojím tretím gólom v zápase upravil do prázdnej brány konečný výsledok.

Povedali po zápase

Martin Ondrovič – tréner HK91: Do zápasu sme nastúpili zle, nezachytili sme začiatok, postupne sme prehrávali už 3:0. Od polovice stretnutia sme začali hrať hru, na ktorej sme sa dohodli. Vyrovnali sme skóre, súpera sme zatlačili. Na našu smolu sa nám už nepodarilo vyrovnať v poslednej tretine. Posledný gól sme inkasovali do prázdnej brány, keď sme hrali vabank.

Jozef Lukáč – vedúci mužstva: Prvá tretina prebiehala vo vlažnom tempe. Domáci išli do jedno gólového vedenia. V druhej časti sme inkasovali dva rýchle góly a prehrávali sme už 3:0. Tento stav po dlhej ceste nás konečne zobudil a v priebehu pol minúty sme znížili na 3:2 a vrátili sme sa do zápasu. Po našom prvom góle sme boli aktívnejší. Do tretej tretiny sme išli za stavu 5:4. V poslednej časti sme súpera prestrielali, avšak z vypracovaných šancí sa nám nepodarilo skórovať. Na záver sme skúsili hru bez brankára a Brezno potvrdilo víťazstvo gólom do prázdnej brány.

Program HK Senica:

1.11. štvrtok SENICA – PRIEVIDZA 18.00 hod.

3.11. sobota PARTIZÁNSKE- SENICA 18.00 hod.

 

Redakcia

Recent Posts

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

18 hodín ago

📷 Na Záhorí je nové zariadenie podporovaného bývania

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž nové zariadenie podporovaného…

20 hodín ago

📷 📺 Skalická nemocnica má nový špičkový mamograf

Mamografické vyšetrenie je v súčasnosti jediná metóda, vďaka ktorej je možné zachytiť už včasné štádium…

21 hodín ago

Záhorácka Veterán Rallye a Svätodušný jarmok v Petrovej Vsi

Obec Petrova Ves sa aj tento rok stane dejiskom obľúbenej Záhoráckej Veterán Rallye a Svätodušného…

1 deň ago

📷 Prvomájové retro oslavy v obci Dojč

Obec Dojč v okrese Senica sa stala známa svojou tradíciou humorných spomienok na prvomájové sprievody…

2 dni ago

Máj v Holíči: Mesiac plný podujatí a zábavy

Mesto Holíč sa v máji premení na centrum kultúry, zábavy a športu. Počas celého mesiaca…

2 dni ago