Categories: Holíč

Holíč: Mesto vyhlásilo verejnú súťaž na triediacu linku za 479-tisíc eur bez DPH

Verejný obstarávateľ mesto Holíč vyhlásil 20.12.2019 verejnú súťaž na Triediacu linku na kľúč s odhadovanou hodnotou 479 000,00 eur bez DPH. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je 20.01.2020 do 08:00 h.  Informuje o tom Centrálny register zmlúv na crz.gov.sk.

Predmetom zákazky verejného obstarávateľa mesto Holíč je dodanie a inštalácia triediacej linky na odpady na kľúč – teda uceleného mechanizmu na dotrieďovanie separovaného odpadu, ktorého súčasťou je najmä dopravník s násypkou, triediaca kabína, hydraulický lis a mostová váha. Podrobný a kompletný opis nakupovaného zariadenia sa nachádza v súťažných podkladoch, ktoré sú odo dňa zverejnenia tohto oznámenia k dispozícii na profile verejného obstarávateľa. 

Triediaca linka na kľúč

Celková odhadovaná hodnota je 479 000,00 EUR bez DPH. Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané -. musí platiť do: 31.12.2020. Vyžaduje sa zábezpeka v súlade s § 46 zákona o verejnom obstarávaní, a to vo výške 20.000 €.

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti podľa zákona o verejnom obstarávaní, pričom svoju technickú a odbornú spôsobilosť preukáže zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. 

Uchádzač musí preukázať, že za predchádzajúce 3 roky, ktoré sa počítajú ku dňu vyhlásenia verejného obstarávania, dodal tovary rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky. Uchádzač sa preukáže zoznamom dodávok tovaru, ktorým bola ucelená triediaca linka alebo podobný mechanizmus, ktorého súčasťou boli najmä dopravník s násypkou, triediaca kabína, hydraulický lis a mostová váha, pričom celkový objem dodaných tovarov rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky (triediaca linka) bol celkovo vo výške minimálne 400.000 eur bez DPH (slovom štyristotisíc eur) za uvedené obdobie. 

Ponuky sa budú vyhodnocovať na základe najnižšej ceny za celý predmet zákazky v eurách bez DPH. 

Kritériom je cena za samotné zariadenie, ktoré je predmetom zákazky vrátane jeho dopravy, montáže, poistenia, inštalácie v € s DPH.

Nakoľko sa v tomto postupe zadávania zákazky nepoužije elektronická aukcia, obstarávateľská organizácia vyhodnotí ponuky na základe kritérií, ktorých plnenie uchádzači navrhli vo svojich ponukách.   

Holíč vypísal súťaž na Recyklačný dvor – realizácia stavebných prác v hodnote 790-tisíc eur, prihlásiť sa dá do 10. januára

Mesto Holíč ako obstarávateľ zverejnil v piatok 20.12.2019 výzvu na predkladanie ponúk pre podlimitné zákazky s názvom Recyklačný dvor – realizácia stavebných prác. Informácia vyšla vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) na www.uvo.gov.sk.

VIAC TU: http://www.nazahori.sk/index.php/skalica/item/2964-holic-vypisal-sutaz-na-recyklacny-dvor-realizacia-stavebnych-prac-v-hodnote-790-tisic-eur-prihlasit-sa-da-do-10-januara

Redakcia

Recent Posts

📷 Prvomájové retro oslavy v obci Dojč

Obec Dojč v okrese Senica sa stala známa svojou tradíciou humorných spomienok na prvomájové sprievody…

10 hodín ago

Máj v Holíči: Mesiac plný podujatí a zábavy

Mesto Holíč sa v máji premení na centrum kultúry, zábavy a športu. Počas celého mesiaca…

22 hodín ago

Na Záhorácku stenu slávy pribudne meno Vladimír Sedlák

Zajtra v rámci prvomájových osláv v Senici pribudne na Záhoráckej stene slávy ďalšie ozubené koliesko. Patriť…

2 dni ago

Vyhlásené pátranie po mužovi z Moravského Svätého Jána

Polícia prosí o pomoc pri pátraní. Senickí pátrači hľadajú nezvestného, 53-ročného Jacka Švandrlíka, z okresu…

2 dni ago

AKTUÁLNE: Dopravné obmedzenie na diaľnici D2

Obmedzenie na D2: Bratislavskí dopravní policajti od ranných hodín asistujú pri udalosti v cestnej premávke, ku…

2 dni ago

1. máj sviatok práce

Sviatok práce alebo aj 1. máj je medzinárodný sviatok pracujúcich. História sviatku sa začala písať pred 137 rokmi,…

2 dni ago