Categories: Skalica

Káčer na bicykli aj v Senici a Skalici na Záhorí

Káčer na bicykli 2018 – ide v poradí o piaty ročník charitatívnej akcie.  V piatok 29.6. na špeciálne upravenom bicykli sa predstaví Peter Káčer na Záhorí v Senici. 30.6. (sobota ) bude brázdiť v kráľovskom meste na mestskom okruhu v Skalici.

Správca Nadácie TA3 Peter Káčer svojou jazdou na špeciálne upravenom bicykli po Slovensku pomôže tým, ktorí to najviac potrebujú. Napriek svojmu hendikepu sa Peter Káčer snaží žiť svoj život naplno a byť užitočný.

Peter Káčer je napriek svojmu fyzickému hendikepu (detská mozgová obrna) veľký športovec a cyklistický nadšenec. Akcia Káčer na bicykli sa už pravidelne stretáva s príjemnými a pozitívnymi ohlasmi.

Podujatie je spojené s finančnou zbierkou prostredníctvom sms správ. Výťažok z akcie putuje ľuďom v ťažkej životnej situácii, ktorí si nedokážu pomôcť sami. Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Cena SMS je 1 euro.

zdroj: wikimedia.org

Pelotón nadácie príde na Záhorie do Senice v piatok 29. júna medzi 12.00 až 13.00 hod. Táto etapa bude štartovať v Brezovej pod Bradlom a končí v Senici, kde Peter Káčer odovzdá šek v hodnote 500 € jednej zo senických rodín.

zdroj: NaZahori.sk 

V sobotu 30.6. bude záverečná etapa tohtoročného charitatívneho podujatia, kde Peter Káčer bude brázdiť cesty na mestskom okruhu v Skalici.

Cyklojazda bude verejná, k Petrovi sa môže pridať aj verejnosť, cyklistickí nadšenci. Dôležité informácie o akcii budú sprostredkované prostredníctvom televíznych obrazoviek živými vstupmi, prostredníctvom sociálnych sietí, tlačových správ v agentúrach a printových médiách. Na námestí sa bude nachádzať hlavné pódium, z námestia je štart cyklojazdy, budú tu mimo iné umiestnené stánky s občerstvením, propagáciou charitatívnej zbierky, zázemie pre účinkujúcich, prenosové vozy a pod., ďalšie dve kamerové stanovištia sa budú nachádzať v ul. Potočná n Skalici.

zdroj: skalica.sk

Dňa 30.06.2018 (v sobotu) bude od 11:00 do 16:00 uzatvorená zóna je tvorená cyklookruhom z týchto ulíc: Námestie slobody (spred úradu – poza kostol) – Kráľovská – Komenského – Madvova –  Jezuitská – Námestie slobody (pred knižnicou) – Štefánikova – celý okruh po Potočnej – Štefánikova a Námestie slobody. Trasa bude niekoľkokrát zopakovaná, cyklojazda štartuje na Námestí slobody o 13:00 hod a končí o 14:00 hod.  

 

Káčer na bicykli 2018

  1. etapa: 24. 6. Komárno – Nové Zámky
  2. etapa: 25. 6. Topoľčianky – Partizánske
  3. etapa: 26. 6. Topoľčany – Nitra
  4. etapa: 27. 6. Modra – Smolenice
  5. etapa: 28. 6. Nové Mesto nad Váhom – Myjava
  6. etapa: 29. 6. Brezová pod Bradlom – Senica
  7. etapa: 30. 6. mestský okruh v Skalici
Televízia TA3 – upútavka

Redakcia

Recent Posts

Aktuálne: Obmedzenie dopravy pre nehodu na Pezinskej Babe

V klesaní z Pezinskej Baby v smere od Perneku na Pezinok dopravná nehoda v zákrute,…

2 hodiny ago

📷 📺 Desatoro turistu a tipy na výlet

Na čo všetko by ste mali myslieť, v rámci plánovania turistických výletov, pre vás pripravila redakcia…

6 hodín ago

📷 📺 Expozícia M.R. Štefánika Generál – osloboditeľ v jeho rodisku na Košariskách

Nová expozícia SNM – Múzea Slovenských národných rád – Múzea M. R. Štefánika v jeho…

20 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci doma nestačili na Nové Zámky

Ani v treťom zápase Ligového pohára Niké Handball extraligy sa Záhoráci bodov nedočkali, keď na domácej…

22 hodín ago

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

1 deň ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

2 dni ago