Categories: Holíč

Ministerstvo nenašlo staviteľa pre Detský domov v Holíči

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny vypísalo v októbri verejné obstarávanie na zhotoviteľa stavebných prác na projekt Detský domov Holíč.

Možnosť prihlásiť sa do verejnej súťaže na stavebné práce, ktorých predpokladaná hodnota bola podľa ministerstva vo výške 361.944,90 eura bez DOPH, bolo možné do 3. novembra. Podľa zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) ministerstvo pod vedením Krajniaka zhotoviteľa nevybralo, keďže sa do súťaže nikto neprihlásil.

Podľa zverejnených informácií, predmetom zákazky je výstavba dvoch rodinných domov v oplotenom areáli pre Úrad práce sociálnych vecí a rodiny (UPSVR) na účely Detského domova Holíč. Prvá novostavba je v lokalite Ulica Budovateľská, druhá na Ulici Gagarinová.

Navrhované objekty sú samostatne stojace, prízemné, murované, bez podpivničenia, bez zabudovaného podkrovia, zastrešené šikmou valbovou strešnou konštrukciou, so strešnou krytinou škridlovou, zo škridiel pálených alebo betónových dvojdrážkových.

Rodinné domy sú riešené dispozične z miestností. Ide o obytné miestnosti (zo štyroch izieb spální, obývacej izby s jedálňou, kuchyne), ostatných (predsiene so zdrojom vykurovania, WC s výlevkou, skladu komory, skladu odkladacieho priestoru pracovných pomôcok a miestnosti pracovne personálu sociálno-výchovného zariadenia, technickej miestnosti) a vonkajších priestorov (vstupného priestoru závetria a priestoru krytej terasy).

Na pôvodný predmet zákazky bude vyhlásené nové verejné obstarávanie.

Admin

Recent Posts

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

1 hodinu ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

5 hodín ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

6 hodín ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

1 deň ago

📷 Na Záhorí je nové zariadenie podporovaného bývania

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž nové zariadenie podporovaného…

1 deň ago

📷 📺 Skalická nemocnica má nový špičkový mamograf

Mamografické vyšetrenie je v súčasnosti jediná metóda, vďaka ktorej je možné zachytiť už včasné štádium…

1 deň ago