Categories: Malacky

Nehoda na D2 s ťažkým zranením

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody včera (dňa 09.07.2018) vo večerných hodinách na diaľnici D2, ktorá sa skončila ťažkými zraneniami spolujazdkyne.

Policajti diaľničného oddelenia Policajného zboru Malacky vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody na diaľnici D2, na 22.km v smere z Českej republiky do Bratislavy. 

K dopravnej nehode došlo 09.07. krátko pred 20.45 hod. Po prijatí oznámenia o dopravnej nehode sa na miesto dostavili všetky záchranné zložky. Podľa doposiaľ zistených informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal vodič na osobnom motorovom vozidle Škoda Fabia (s evidenčným číslom vozidla Českej republiky) v pravom jazdnom pruhu, pričom pri predchádzaní pred ním idúceho nákladného motorového vozidla narazil do vozidla zn. Mercedes Benz (s evidenčným číslom vozidla Nemecka)  idúceho v ľavom jazdnom pruhu. Vodič Škody Fabie po strete s vozidlom dostal šmyk, pričom zišiel s vozidlom do priekopy, kde následne narazil do oplotenia diaľnice a stromu. Posádka Škody Fabie, 22-ročný vodič a 21-ročná spolujazdkyňa boli vozidlami rýchlej zdravotnej služby prevezení do jednej z bratislavských nemocníc. Ďalšie osoby pri dopravnej nehode zranené neboli. Výsledok dychovej skúšky u oboch vodičov bol negatívny. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 8.000,- eur. Diaľnica D2 bola v uvedenom úseku v čase od 20.30 hod z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzavretá v pravom jazdnom pruhu. Premávka bola o 22.00 hod obnovená v oboch jazdných pruhoch. 

Okolnosti, ktoré tejto tragickej dopravnej nehode predchádzali sú predmetom objasňovania. Polícia v Bratislavskom kraji v tejto súvislosti opätovne apeluje na všetkých vodičov, aby dôsledne dodržiavali ustanovenia zákona o cestnej premávke, správali sa zodpovedne, tolerantne,  predvídavo, aby sa  tak do cieľa svojej cesty dostali  bezpečne.

NaZahori.sk informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave. 

Policajné správy

Recent Posts

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

2 hodiny ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

3 hodiny ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

23 hodín ago

📷 Na Záhorí je nové zariadenie podporovaného bývania

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž nové zariadenie podporovaného…

1 deň ago

📷 📺 Skalická nemocnica má nový špičkový mamograf

Mamografické vyšetrenie je v súčasnosti jediná metóda, vďaka ktorej je možné zachytiť už včasné štádium…

1 deň ago

Záhorácka Veterán Rallye a Svätodušný jarmok v Petrovej Vsi

Obec Petrova Ves sa aj tento rok stane dejiskom obľúbenej Záhoráckej Veterán Rallye a Svätodušného…

1 deň ago