Skalica

Nová príležitosť pre podnikanie na Baťovom kanáli v Skalici

Správa mestského majetku (SMM) Skalica vyhlásila ponukové konanie na prenájom prístaviska a ďalších priestorov na Baťovom kanáli. Tento krok otvára možnosti pre podnikateľov a organizácie zainteresované v prevádzkovaní prístaviska lodí a súvisiacich služieb.

Priestory a podmienky prenájmu

Ponúkané priestory zahŕňajú prevádzkovú budovu s terasou, infocentrom, bufetom a vyhliadkovou vežou, prístavné mólo, zázemie móla, prístavný mostík a oddychový ostrov, ako aj vonkajšie priestory s parkoviskami a zeleňou. Tieto priestory sú určené pre prevádzku prístaviska lodí, požičovne lodí, ako aj reštauračné a pohostinské služby.

Výzva pre záujemcov

SMM vyzýva záujemcov, aby predložili svoje návrhy na prenájom týchto priestorov. Ponuky sa majú doručiť v zapečatenej obálke do poludnia 15. marca 2024. Otváranie obálok a vyhodnotenie návrhov sa uskutoční ten istý deň.

Kritériá vyhodnotenia

Výber nájomcov sa bude riadiť kritériami ako výška ponúkaného nájomného, rozsah a kvalita ponúkaných služieb, a prevádzková doba. Najvýhodnejší návrh bude vybraný na základe najvyššieho počtu získaných bodov podľa týchto kritérií.

Príležitosť pre rozvoj

Prenájom prístaviska na Baťovom kanáli predstavuje jedinečnú príležitosť pre podnikateľov a organizácie, ktoré chcú rozvíjať svoje podnikanie v atraktívnom prostredí plnom možností. Ponúkané priestory a služby môžu prilákať nielen milovníkov vodných športov, ale aj turistov a miestnych obyvateľov hľadajúcich príjemné prostredie pre voľnočasové aktivity.

Kontakt pre záujemcov

Záujemcovia o podrobnejšie informácie alebo o obhliadku priestorov môžu kontaktovať riaditeľa spoločnosti Igora Polláka na e-mail riaditel@smmskalica.sk alebo telefonicky na čísle 034/6648336.

Táto iniciatíva otvára dvere novým možnostiam pre podnikanie na jednej z najkrajších vodných ciest v regióne. Záujemcovia by nemali váhať a využiť túto príležitosť pre rozvoj svojich podnikateľských zámerov.

Vlado Miček

Recent Posts

Deň matiek – úcta matkám a materstvu

Druhá májová nedeľa už tradične patrí všetkým mamám. Tento rok si Deň matiek pripomíname 12. mája.…

48 minút ago

Zbierka pre dve deti po tragédii v Rohožníku

Zbierku na pomoc pre dve deti po tragédií, ktorá sa stala v okrese Malacky na…

3 hodiny ago

Vrtuľník zasahoval po zrážke cyklistu s traktorom pri Moravskom Sv. Jáne

Dnes (11.5.2024) v ranných hodinách bola letecká posádka záchranárov Krištof 01 z Bratislavy vyslaná k…

5 hodín ago

📷 Polárna žiara nad obcou Záhorská Ves

Zem zasiahla v piatok geomagnetická búrka najvyššieho stupňa. Uviedol to podľa agentúry AFP americký Národný…

8 hodín ago

Výstavba čistiarne odpadových vôd v Gajaroch ide do finále

Výstavba čistiarne odpadových vôd sa blíži ku koncu. Súčasťou projektu odkanalizovania obcí Veľké Leváre a…

9 hodín ago

Slávnostná vojenská prísaha uzatvorí vjazd k Mohyle Štefánika

Súčasťou spomienkovej udalosti pri príležitosti 105. výročia úmrtia generála Milana Rastislava Štefánika bude aj slávnostná…

1 deň ago