Zohor

Novostavba materskej školy v Zohore za viac ako 1,5 milióna eur bez DPH

Obec Zohor zverejnil výzvu na predkladanie ponúk na zhotoviteľa projektu “Materská škola, Zohor”. Informuje o oznámení vestník Úradu pre verejné obstarávanie ÚVO.

Predmet zákazky

Predmetom zákazky je realizácia diela novostavby materskej škôlky v Zohore, ktorá predstavuje stavbu modulového typu, nepodpivničená, 2 podlažná, maximálnych rozmerov 35,66 x 27,10m, s maximálnou výškou hrebeňa strechy +9,22m (ďalej len Objekt). Súčasťou Objektu sú aj prípojky inžinierskych sietí. Objekt pozostáva z 2 častí, a to hlavnej časti, v ktorej sú situované triedy pre maloletých a doplnkovej časti s jedálňou a kuchyňou.

 Hlavná časť je 2 podlažná, prestrešená sedlovou strechou osadenou na objekte diagonálne. Doplnková časť Objektu je 1 podlažná a je prestrešená plochou strechou s minimálnym spádom do ulice. Konštrukcia Objektu je drevená skeletová, strešná konštrukcia je väzníková rovnako drevená. Obvodový plášť Objektu je sendvičový, skladaný, vyplnených tepelnou izoláciou. Vo fasáde Objektu sú situované veľkorysé presklenia na zabezpečenie dostatočného denného osvetlenia a atraktívnych výhľadov.

Predmetom projektu je novostavba materskej školy na p.č 843/15 v areáli školy v Zohore na Školskej ulici. Materská škola bude slúžiť pre potreby predškolskej výuky detí z obce a spádového územia.

Zhodnotenie polohy a stavu staveniska

Stavebný pozemok sa nachádza v zastavanom území s výlučne občianskou vybavenosťou na pozemku p. č. 843/15 k. ú. Zohor, zastavaná plocha a nádvorie, výmera 20 798m2 / obec Zohor /. Na parcele sú situované stavby školská družina, pavilón A, pavilón B a telocvičňa.

Pozemok pre navrhovanú výstavbu je rovinatý, čiastočne porastený drevinami. Nevyhnutné výruby vysokej zelene je potrebné realizovať na základe dendrologického posudku. V mieste realizácie sa nachádzajú 2 volejbalové ihriská s pieskovým povrchom a lavičky.

Prípojky inžinierskych sietí sú situované na p.č. 1032/1 Školská ulica a na parcele 843/15.

Dopravné napojenie

Dopravná obslužnosť navrhovaného objektu je daná jeho polohou v tesnej nadväznosti na verejnú komunikáciu, Školská ulica, na parcele č. 1032/1  / LV nezaložený /. Objekt bude na túto komunikáciu dopravne napojený pešími vstupmi na pozemok .

Statická doprava

Parkovacie miesta sú situované na existujúcom parkovisku na parcele  843/15 / obec Zohor / v celkovej kapacite – 10 miest.

Posúdenie statickej dopravy

Nároky na statickú dopravu sú riešené dostatočným počtom parkovacích miest na vonkajších spevnených plochách  v zmysle výpočtu podľa STN 736101/Z2 z februára 2015

Kapacitné údaje

4 triedy po 25 detí

4 učitelia

1 upratovanie

2 kuchyňa

Celková predpokladaná hodnota zákazky je vyčíslená na 1 576 008,12 eura bez DPH.

Lehota na predkladanie ponúk je stanovená na  25.02.2022 11:30 h. Otváranie ponúk bude 25.02.2022 o 11:45 h: Obecný úrad Zohor, Nám. 1 mája, Zohor 900 51.

Angelika Kmecová

Recent Posts

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

2 hodiny ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

3 hodiny ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

23 hodín ago

📷 Na Záhorí je nové zariadenie podporovaného bývania

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž nové zariadenie podporovaného…

1 deň ago

📷 📺 Skalická nemocnica má nový špičkový mamograf

Mamografické vyšetrenie je v súčasnosti jediná metóda, vďaka ktorej je možné zachytiť už včasné štádium…

1 deň ago

Záhorácka Veterán Rallye a Svätodušný jarmok v Petrovej Vsi

Obec Petrova Ves sa aj tento rok stane dejiskom obľúbenej Záhoráckej Veterán Rallye a Svätodušného…

1 deň ago