Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Krojovaný deň, Láb

8. júna o 13:00 - 23:30

Obec Láb Vás srdečne pozýva na jubilejný 10. ročník folklórneho festivalu a ľudovej tvorivosti Krojovaný deň. Podujatie sa uskutoční v sobotu 8. júna 2024 od 13:00 v príjemnom prostredí obecného parku.

Bohatý kultúrny program

Návštevníci sa môžu tešiť na pestrý kultúrny program plný folklóru a tradičnej hudby. Na pódiu sa predstavia talentované folklórne súbory, hudobné skupiny a speváci ľudových piesní. Medzi účinkujúcimi nebudú chýbať Lábske krojované bábiky, manželia Uhrovci, DFS Krajcárek z Hustopečí (CZ), Mužáci z Lábu a Gitka, DFS Stupavjánek, harmonikári Lucia a Palo, DFS Štvrtčan a DFS Štvrtčánek, Harmónia pri ZUŠ Dúbravka, DFS Klnka zo ZUŠ v Malackách, D. Magálová a L. Slabáková, ZŠ Láb a FS Lábjan (Moravanka), Mužáci z Lanžhota (CZ), DH Záhorienka a Ondřej Novák s verbířom zo Slovácka.

Sprievodné aktivity

Okrem hlavného programu sa môžete tešiť aj na zaujímavé sprievodné aktivity. Jednou z nich bude vyhodnotenie výtvarnej súťaže “Kroj očami detí”, ktorá poukazuje na krásu a význam tradičného ľudového odevu.

Ľudová zábava

Festival vyvrcholí o 19:30 ľudovou zábavou, kde do tanca bude hrať obľúbená kapela PROMIS. Pripravte sa na skvelú atmosféru, tanec a nezabudnuteľné zážitky.

  1. ročník folklórneho festivalu a ľudovej tvorivosti

Krojovaný deň je podujatie, ktoré si nemôžete nechať ujsť. Príďte sa ponoriť do čara folklóru, vypočuť si krásne ľudové piesne a zažiť jedinečnú atmosféru. Tešíme sa na Vašu účasť 8. júna 2024 v obecnom parku v Lábe. Vstup je voľný.

Krojovaný deň, Láb
Krojovaný deň, Láb

Podrobnosti

Dátum:
8. júna
Čas:
13:00 - 23:30
Udalosť Kategórie:
, , ,
Udalosť Značky:
,

Organizátor

Obec Láb
Phone
034/779 03 33
Email
starosta@obeclab.sk
Zobraziť web - Organizátor

Miesto udalosti

Obec Láb
Obecný úrad Láb 503
Láb, 900 67 Slovensko
+ Google Map
Phone
034/779 03 33
Zobraziť web - Miesto udalosti

Najbližšie podujatia

Nadchádzajúce udalosti

TE

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist