Aktuality

Pátranie po 41-ročnej ukončili, našli ju bez známok života

Aktualizácia: “Veľmi smutná správa. Pani Silvia G. sa našla, no bohužiaľ neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko vyjadrujeme rodine úprimnú sústrasť,” informuje o tom ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH na sociálnej sieti.

Pôvodná správa: Policajti z Trstína včera 2.3.2023 prijali oznámenie o nezvestnej 41-ročnej Silvii Gríkovej. Po matke 2 detí zahájili policajti ihneď pátranie a preverili miesta, kde by sa mohla nachádzať. Do pátrania sa zapojili aj dobrovoľníci. Informuje o tom polícia KR PZ v Trnave.

V PÁTRANÍ POKRAČUJEME AJ DNES

Polícii sa aj napriek maximálnej snahe ženu zatiaľ nepodarilo vypátrať. Policajní pátrači preto zorganizovali pátraciu akciu, do ktorej povolali aj ostatných kolegov z obvodného oddelenia, psovodov so svojimi služobnými psami a v pátraní polícii pomáha aj Záchranný systém Slovensko .

Dnes krátko po 09:00 h začali spoločne prehľadávať okolie obce Dolné Orešany, blízke lesné porasty, vinohrady a opustené chaty.

POPIS NEZVESTNEJ SILVIE

Silvia Gríková má trvalý pobyt v Smoleniciach, no prechodne sa zdržiavala v Dolných Orešanoch, je vysoká 165 cm, má približne 65 kg, zelené oči a čierne vlasy po ramená. Na ľavej ruke má viditeľné tetovanie – symbol puzzle, presýpacie hodiny, diamant, na pravom ramene tetovanie vlka, na pravej nohe mená dcér, cez celý chrbát má tetovanie kvetín a vtákov a bližšie nešpecifikovaný nápis.

Oblečené mala šedú mikinu na zapínanie, čiernu bundu po pás a čierne tenisky značky Puma. „Ak ste ženu odvčera niekde videli, alebo o nej máte akékoľvek relevantné informácie, bezodkladne kontaktujte políciu na čísle 158,“ prosí o súčinnosť pri pátraní Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďalšie pátranie vyhlásené dnes

https://www.nazahori.sk/2023/03/03/patranie-52-rocny-jack-usiel-z-domova-pre-dospelych-v-moravskom-sv-jane/
Policajné správy

Recent Posts

📷 📺 Expozícia M.R. Štefánika Generál – osloboditeľ v jeho rodisku na Košariskách

Nová expozícia SNM – Múzea Slovenských národných rád – Múzea M. R. Štefánika v jeho…

11 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci doma nestačili na Nové Zámky

Ani v treťom zápase Ligového pohára Niké Handball extraligy sa Záhoráci bodov nedočkali, keď na domácej…

12 hodín ago

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

20 hodín ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

1 deň ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

2 dni ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

2 dni ago