Senica

Senickí policajti riešili napadnutia čašníčky a Ukrajinca, aj neozývajúcu sa pani

Mestská polícia v Senici riešila od piatka do nedele, muža – podnájomníka pod vplyvom alkoholu, ktorý je vulgárny a hlučný. Napadnutie čašníčky v bistre a Ukrajinca v pohostinstve, ale aj pani, ktorá sa dlhšiu dobu neozývala synovi.

MsP Senica zdroj: Mesto Senica

Vulgárny a hlučný podnájomník

Dňa 14.04.2023 o 19.33 hod.- bol prijatý telefonát od občana mesta, že na Palárikovej ulici vo vchode bytového domu je muž pod vplyvom alkoholu, ktorý je vulgárny a hlučný. Bolo zistené, že sa jedná o podnájomníka jedného z bytov, ktorého hliadka vyzvala, aby upustil od protiprávneho konania, čo však neuposlúchol a preto musel byť predvedený na oddelenie MsP. Menovanému bola udelená bloková pokuta vo výške 30,-€ za priestupok proti verejnému poriadku.

Čašníčku napadol zákazník

Dňa 15.04.2023 o 19.05 hod. – stálou službou prijatý telefonát od čašníčky v bistre na Štefánikovej ulici, že ju napadol zákazník a nechce opustiť prevádzku. Po príchode hliadky sa v prevádzke nachádzal muž Š.G., ktorý bol pod vplyvom alkoholu a sedel za stolom. Osoba bola hliadkou vyzvaná a vyvedená z prevádzky, pričom bola riešená za priestupok proti verejnému poriadku.

Pani sa dlhšie neozývala synovi ani susedom

Dňa 16.04.2023 o 17.00 hod. – stálou službou prijatý telefonát od občana mesta so žiadosťou o pomoc hliadky MsP za účelom zistenia stavu jeho matky na ul. J. Mudrocha, ktorá sa mu už dlhšiu dobu neozýva. Hliadka na mieste vyťažila susedov a zistili, že uvedenú pani už dlhšiu dobu nevideli a nepočuli. Hliadkou boli na miesto privolaní hasiči a aj hliadka OOPZ, pričom po vniknutí do bytu cez balkónové okno hasiči zistili že, pani je zdravá, nachádza sa v uzamknutej izbe a nepotrebuje žiadnu pomoc. Na mieste zostal syn majiteľky bytu, ktorý povedal, že sa už o ňu postará.

V pohostinstve napadli Ukrajinca

Dňa 16.04.2023 o 19.32 hod. – bol prijatý telefonický oznam od čašníčky z pohostinstva, že sa jej tam bijú zákazníci. Hliadka MsP sa hneď presunula na miesto, po príchode bola situácia ukľudnená a bolo zistené, že bola napadnutá osoba ukrajinskej národnosti. Na mieste boli zistené podozrivé osoby a tiež svedkovia udalosti. Ďalej bol spísaný úradný záznam, zabezpečený kamerový záznam z pohostinstva a vec odstúpená na štátnu políciu pre podozrenie z trestného činu.

zdroj: Mestská polícia Senica

Policajné správy

Recent Posts

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

2 hodiny ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

4 hodiny ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

8 hodín ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

9 hodín ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

1 deň ago

📷 Na Záhorí je nové zariadenie podporovaného bývania

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž nové zariadenie podporovaného…

1 deň ago