Myjava

Spartak Myjava rozstrieľal Trenčianske Stankovce 6:2

V piatok 21. januára 2022 vycestovali hráči A-mužstva Spartaka Myjava do Trenčína, aby si na ihrisku s umelou trávou zmerali sily s Trenčianskymi Stankovcami. Išlo o druhý zápas myjavských treťoligistov v zimnej príprave. V prvom vyzvali na domácej pôde Nové Mesto nad Váhom, ktoré pred týždňom zdolali tesne 1:0.

Trenčianske Stankovce – Spartak Myjava 2:6 (1:2)

Góly za Spartak Myjava: 8. Kravárik, 11. Cisár, 62. Čurik, 68. a 74. Legnani, 72. Pecha

Zostava Spartak Myjava: Libor Koníček, Jaroslav Toman, Willian Correia, Martin Svatík, Mário Lopušan, Samuel Flamík, Adam Cisár, Tomáš Mareš, Arthur Legnani, Maroš Čurik, Dušan Kravárik

V krajskom meste síce v druhej minúte stretnutia Myjavčania prehrávali 0:1, ale domáci sa dlho netešili. V 8. minúte vyrovnal Dušan Kravárik a o tri minúty neskôr pridal druhý myjavský gól Adam Cisár. V ďalších minútach prvého dejstva sa napriek behavému futbalu sieť na jednej či druhej strane nerozvlnila.

Rýchle tempo s napádaním súpera pokračovalo aj v druhom polčase a lepšie doň vstúpili domáci futbalisti, keď v 53. minúte vyrovnali. To bolo, čo sa gólov týka, z ich strany všetko a v poslednej polhodine vyťahoval loptu z brány už len gólman Trenčianskych Stankoviec. V 62. minúte poslal Spartak opäť do vedenia Maroš Čurik a o 6 minút zvýšil Arthur Legnani. V 72. minúte sa do streleckej listiny zapísal Erik Pecha a na konečných 6:2 uzavrel skóre v 74. minúte opäť Legnani.

Samuel Flamík (Spartak Myjava) v zápase Trenčianske Stankovce – Spartak Myjava (2:6). Autor: Vladimír Domen

V sobotu 29. januára 2022 privíta Spartak Myjava na domácej umelej tráve tím z českej štvrtej najvyššej futbalovej súťaže, FC Strání. Úvodný výkop tretieho prípravného stretnutia je naplánovaný na 11.00 h.

Hlas po stretnutí

Daniel Kvasnica, tréner Spartak Myjava: “Toto bol zápas, kde sa stále hralo hore-dole a priniesol aj veľké množstvo šancí. A to na oboch stranách. Čo znamená, že sme spravili v obrannej fáze dosť veľa chýb. A tie si musíme rozobrať a vysvetliť. Inak samozrejme zápas splnil svoj účel v rámci prípravného procesu.

Tlačová správa

Recent Posts

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

2 hodiny ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

17 hodín ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

19 hodín ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

22 hodín ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

24 hodín ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

2 dni ago