Categories: Holíč

TJ Iskra Holíč ďakuje končiacej tajomníčke Petronele Bradáčovej

Od prevzatia klubu mestom zo súkromných rúk, premeny TJ Iskra Holíč s.r.o na TJ Iskra Holíč občianske združenie ubehlo už veľa rokov.

Boli to skutočne neľahké chvíle pre klub, o ktorých sme už  niekoľkokrát písali. Iskra sa nachádzala v neľahkej bytostnej situácii na pokraji fungovania. V týchto chvíľach sa však našlo i pár dobrovoľníkov, ktorí nechceli, aby klub zanikol a všetkými silami sa snažili o zachovanie takmer storočnej značky TJ Iskra Holíč. Ústrednou postavou tejto záchrany bola i dlhoročná tajomníčka Iskry Petronela Bradáčová. Kto nevie, akými neľahkými chvíľami prešla, nevie si to ani predstaviť.

Záchrane klubu a jeho fungovaniu venovala obrovské množstvo súkromného času a spotrebovala pri tom veľmi veľa psychických síl. Pred časom sa rozhodla prácu tajomníčky TJ Iskra Holíč ukončiť z osobných dôvodov. Je to človek, ktorému sa patrí patrične poďakovať, lebo i ona sa zaslúžila nemalou mierou za to, že TJ Iskra Holíč funguje doteraz.

Čestný a diskusii otvorený človek, s ktorým som i ja u futbalového funkcionárčenia strávil veľa rokov. Nie vždy sme mali rovnaký názor, ale vždy sme našli spoločnú cestu. Petronela Bradáčová prenechala futbalu veľkú časť svojho doterajšieho života, či už ako úspešná futbalistka, kapitánka oddielu i trénerka, ktorá pomohla holíčskemu tímu žien vybojovať päť titulov majstra Slovenska v ženskom futbale, alebo ako tajomníčka TJ Iskra.

Bola ocenená i Cenou primátora mesta Holíč Zdenka Čambala za dlhoročnú aktívnu športovú činnosť a reprezentáciu mesta doma i v zahraničí a za príkladný vzor pre mladú generáciu. Ďakujeme jej i touto cestou za všetko, čo pre futbal v meste urobila. Veríme, že ako vedúca mužstva prípravky bude svoje nemalé skúsenosti odovzdávať i naďalej. Spolu s Petronelou Bradáčovou ukončili prácu vo výbore Ľubomír Nečas a Miroslav Bilický. Patrí im takisto vďaka za doterajšiu spoluprácu a za všetko, čo pre futbal robili.

Redakcia

Recent Posts

📷 Poznáte studničku v Mokrom Háji? Podľa povesti má zázračné účinky

V obci Mokrý Háj v okrese Skalica sa nachádza málo známa studnička, ktorá v minulosti…

3 hodiny ago

Malacky: Lezenie po vlaku skončilo pre dve osoby nešťastím

Zásah elektrickým prúdom: V piatok (26.04.2024) krátko po 19.00 hod boli policajti železničnej polície KR…

4 hodiny ago

Tragédia v Rohožníku: Pomoc malo zavolať dieťa

Tragédia v Rohožníku: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby informuje o vyslaní ambulancie RLP a RZP…

5 hodín ago

Prvomájové cyklopotulky Záhorím

Komisia pre kultúru, šport a vzdelávanie vo Veľkých Levároch pozýva v stredu 1. mája 2024…

6 hodín ago

Aktuálne: Nález tela muža a zranení dvaja maloletí a žena v Rohožníku

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v…

6 hodín ago

Ekocentrum Stupava: Atraktívny májový program

Aj v máji pripravilo Ekocentrum Stupava atraktívny program, naplno sa už rozbehnú aj výpravy do…

8 hodín ago