Categories: Skalica

TTSK: Výzva na rekonštrukciu cesty Skalica – ul. Mýtna, Horská – Zlatnícka dolina za takmer 300-tisíc eur bez DPH

Verejný obstarávateľ Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja vyhlásil výzvu na predkladanie ponúk pre podlimitné zákazky bez eTrhoviska, na zákazku Rekonštrukcia cesty III/1131 Skalica – ul. Mýtna, Horská – Zlatnícka dolina, km 0,610 – 2,210.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je 294 144,14 EUR bez DPH. Zverejnená bola 11.5.2020 na Úrade pre verejné obstarávanie ( ÚVO) www.uvo.gov.sk.

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác s názvom “Rekonštrukcia cesty III/1131 Skalica – ul. Mýtna, Horská – Zlatnícka dolina, km 0,610 – 2,210 a taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. 

Úsek začína v blízkosti križovatky Veľkomoravskej ulice a Horskej ulice a končí 230 m pred križovatkou Horskej cesty a Horskej cesty v smere staničenia. Úsek nie je rozdelený a je v celkovej dĺžke 1602 m.

Vzhľadom na intenzitu dopravy a dopravný význam komunikácie je nutné všetky opatrenia realizovať tak, aby bola zachovaná prejazdnosť minimálne v jednom jazdnom pruhu, kde min. šírka pruhu je 2,75m. Jedná sa o čiastočné obmedzenie (čiastočnú uzáveru cesty III/1131) v danom úseku počas stavebných prác.

Zúženie vozovky v jednej etape výstavby bude v čo najväčšej možnej dĺžke pracovného úseku (500 m), prípadne viac podľa jednotlivých úsekov, bude upozornenie na prebiehajúce stavebné práce, pričom doprava v opravovanom úseku bude riadená pomocou svetelnej signalizácie.

Zábezpeka na uvedený predmet zákazky je vo výške 5 500 eura. Verejný obstarávateľ požaduje, aby realizáciu pokládky živičných vrstiev, t.j. kompletnú realizáciu všetkých asfaltových vrstiev vykonal priamo uchádzač a teda uvedené činnosti nesmie zadať subdodávateľom, resp. iným osobám .

Doba realizácie predmetu zákazky bude závisieť od navrhovanej lehoty v ponuke úspešného uchádzača, nie však viac ako 1,5 mesiaca odo dňa protokolárneho prevzatia staveniska úspešným uchádzačom.

Celkové trvanie predmetu zákazky je max. 2 mesiace (odovzdanie staveniska úspešnému uchádzačovi do 2 týždňov odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy + max. doba realizácie predmetu zákazky 1,5 mesiaca).

Komunikácia a výmena informácií v procese verejného obstarávania medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje elektronicky prostredníctvom systému EVO ÚVO. Systém EVO je dostupný na adrese : https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html.

  • Lehota na predkladanie ponúk: 28.05.2020 10:00
  • Podmienky na otváranie ponúk: 28.05.2020 13:00
  • Miesto: Trnavský samosprávny kraj . Starohájska 10 917 01 Trnava

zdroj: ÚVO /www.uvo.gov.sk

Redakcia

Recent Posts

📷 Prvomájové retro oslavy v obci Dojč

Obec Dojč v okrese Senica sa stala známa svojou tradíciou humorných spomienok na prvomájové sprievody…

11 hodín ago

Máj v Holíči: Mesiac plný podujatí a zábavy

Mesto Holíč sa v máji premení na centrum kultúry, zábavy a športu. Počas celého mesiaca…

23 hodín ago

Na Záhorácku stenu slávy pribudne meno Vladimír Sedlák

Zajtra v rámci prvomájových osláv v Senici pribudne na Záhoráckej stene slávy ďalšie ozubené koliesko. Patriť…

2 dni ago

Vyhlásené pátranie po mužovi z Moravského Svätého Jána

Polícia prosí o pomoc pri pátraní. Senickí pátrači hľadajú nezvestného, 53-ročného Jacka Švandrlíka, z okresu…

2 dni ago

AKTUÁLNE: Dopravné obmedzenie na diaľnici D2

Obmedzenie na D2: Bratislavskí dopravní policajti od ranných hodín asistujú pri udalosti v cestnej premávke, ku…

2 dni ago

1. máj sviatok práce

Sviatok práce alebo aj 1. máj je medzinárodný sviatok pracujúcich. História sviatku sa začala písať pred 137 rokmi,…

2 dni ago