Categories: Skalica

📷 📺 Nová posila HK Skalica Marek Pač je s podmienkami v klube spokojný

Do úvodného prípravného stretnutia HK Skalica zasiahla aj nová posila Záhorákov Marek Pač, ktorá prišla z kabíny vicemajstra z Trenčína.

Môj príchod bol mierne komplikovaný. Pôvodne som mal niečo rozrobené v extralige, to sa však nezrealizovalo a tak som sa rozhodol pre Skalicu,“ začal o tom, ako sa dostal na Záhorie. Je v Skalici síce iba niekoľko dní, ale zatiaľ nachádza iba slová chvály. „Je tu kvalitný tréner, kvalitné tréningy, podmienky sú výborné. Máme tu aj kondičného trénera, čo nie je na prvú ligu samozrejmosť, takže zatiaľ jednoznačne spokojnosť, že som sa rozhodol pre Skalicu,“ doplnil šikovný obranca.

Prvý prípravný duel máš už za sebou. „Išli sme do neho z plnej záťaže, bez špeciálnej hernej prípravy. Dva týždne zarezávame dvojfázovo, čo nie je úplne jednoduché, nohy sme nemali najľahšie. Napriek tomu sme sa snažili dobre korčuľovať. Nehrali sme zle, aj keď treba priznať, že tam chyby ešte boli, aj ja osobne som niekoľkokrát vybehol. Do ligy si však na to dáme pozor. Máme pred sebou ešte niekoľko stretnutí, v ktorých doladíme potrebné veci, určite sa ešte aj mužstvo doplní,“ poznamenal 25-ročný hokejista.

Marek už pozná pocit, ako chutná víťazstvo v prvej lige, ktoré okúsil v drese Detvy, poslednú sezónu strávil v Dukle Trenčín pod vedením Petra Oremusa. „Od pôsobenia v  prvej lige očakávam kvalitnú súťaž, mužstvá sa posilňujú. V extralige viacerí hráči skončia, ktorí sa ešte presunú do tejto súťaže,“ vidí pozitívne kvalitu súťaže.

Skalica posledné dve sezóny patrila k tomu najlepšiemu, čo táto liga ponúka. „Verím, že aj v tejto sezóne tomu tak bude a že opäť budeme hrať o vrchné priečky tabuľky. Budeme hrať naplno a uvidíme čo sezóna prinesie,“ uzavrel Marek.

 

Marek Pač po prvom prípravnom stretnutí HK Skalica – Draci Šumperk

NaZahori.sk
Vlado Miček

Recent Posts

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

6 hodín ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

21 hodín ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

23 hodín ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

1 deň ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

1 deň ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

2 dni ago