Categories: Senica

📺 Futbalisti FK Senica získali v závere jesene bod s MFK Ružomberok

Futbalisti FK Senica sa rozlúčili s jesennou časťou remízou s MFK Ružomberok.

FK Senica – MFK Ružombeerok 1:1 (1:1)

Góly: 35. Castaňeda – 1. Takáč. Rozhodovali: Prešinský – Kováč, Poláček, ŽK: Castaňeda, Da Graca (obaja Senica), 375 divákov.

FK Senica: Taborda – Otrísal, Da Graca, Dias – Kotula, Zezinho (79. Klapan), Petshi, Tesija (78. Krč) – Castaňeda, Deretti (90. Solano), Azankpo 

MFK Ružomberok: Macík – Jonec, D. Kružliak, Maslo, Twardzik – Qose, Kochan – Kmeť (89. R. Kružliak), Takáč (81. Mustedanagić), Gál-Andrezly – Gerec

Na posledný zápas jesennej časti Fortuna ligy vycestoval na Záhorie Ružomberok. Seničania úvod zápasu zaspali, hosťom sa z protiútoku podarilo ujať vedenia, keď boli senickí obrancovia iba štatistami. Gerec prihral v 16-ke Takáčovi a ten otvoril skóre. Ružomberčania mali hru v moci, boli aktívni, Seničania sa na ich polovicu dostávali sporadicky. V 19. minúte zakončil prízemnou strelou z vnútra šestnástky Kmeť, Taborda kryl. Postupom času sa do zápasu dostali aj Záhoráci, čoraz viac sa tlačili pred bránku hostí. V 35. minúte im vyšla pekná kombinácia, keď Otrísal poslal loptu do pokutového územia Derettimu, ten loptu pekne poslal pred bránu, kde bol pripravený Castaňeda – 1:1.

Druhý polčas bol vyrovnaný, hralo sa prevažne v strede poľa. Ani jedno mužstvo si nedokázalo vypracovať gólovú možnosť. Strelecké pokusy boli na strane hostí. V 50. minúte Jonecova strela bola stečovaná na roh a o sedem minút neskôr strieľal spoza šestnástky Twardzik, senický gólman ale loptu vyrazil. V druhom polčase sa viac bojovalo ako hralo a mužstvá si zaslúžene rozdelili body.

Povedali po zápase

Frederico Ricardo (FK Senica): “Začali sme zle, náš súper skóroval v prvej minúte. Hrali sme proti jednému z najlepších tímov v lige. Ružomberok je veľmi dobré mužstvo, po góle mal niekoľko ďalších šancí na zvýšenie náskoku. Po tom čo sme skórovali, bol zápas vyrovnaný. Snažili sme sa vyhrať, predchádzajúce dva zápasy sme prehrali. Nakoniec sme získali bod, s ktorým som šťastný.

David Holoubek (MFK Ružomberok): “Dnes sme si tu prišli po tri body, bohužiaľ odchádzame iba s jedným. Mali sme výborný vstup do zápasu, skórovali sme prvý gól a mohli sme pridať aj ďalšie. Nestalo sa tak, súper vyrovnal z rýchleho protiútoku, následne nastrelil aj brvno. Druhý polčas sme sa snažili zo zápasom niečo urobiť, mali sme aj nejaké šance. Boli sme však málo produktívni a tak odchádzam domov s bodom.

VIDEO: FK Senica – MFK Ružomberok 1:1
Tlačová správa

Recent Posts

📷 Poznáte studničku v Mokrom Háji? Podľa povesti má zázračné účinky

V obci Mokrý Háj v okrese Skalica sa nachádza málo známa studnička, ktorá v minulosti…

1 hodinu ago

Malacky: Lezenie po vlaku skončilo pre dve osoby nešťastím

Zásah elektrickým prúdom: V piatok (26.04.2024) krátko po 19.00 hod boli policajti železničnej polície KR…

2 hodiny ago

Tragédia v Rohožníku: Pomoc malo zavolať dieťa

Tragédia v Rohožníku: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby informuje o vyslaní ambulancie RLP a RZP…

3 hodiny ago

Prvomájové cyklopotulky Záhorím

Komisia pre kultúru, šport a vzdelávanie vo Veľkých Levároch pozýva v stredu 1. mája 2024…

4 hodiny ago

Aktuálne: Nález tela muža a zranení dvaja maloletí a žena v Rohožníku

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v…

4 hodiny ago

Ekocentrum Stupava: Atraktívny májový program

Aj v máji pripravilo Ekocentrum Stupava atraktívny program, naplno sa už rozbehnú aj výpravy do…

6 hodín ago