Myjava

Automobilový zraz MYMeet uzavrie centrum Myjavy

V sobotu 9. júla 2022 sa na Námestí M. R. Štefánika v Myjave premiérovo uskutoční automobilový zraz MYMeet. Informoval o tom hovorca mesta Marek Hrin.

Stovka špeciálne upravených vozidiel a veteránov

Organizátori na podujatí očakávajú asi stovku špeciálne upravených vozidiel a veteránov, ktoré potešia oko i ucho každého priaznivca motorizmu. Konať sa bude v sobotu od 10.00 do 17.00 h a okrem obdivovania špeciálne upravených a nablýskaných vozidiel verejnosťou tu budú organizátori spomedzi účastníkov zrazu oceňovať top autá v piatich kategóriách a rozdajú aj päť Cien organizátora.

Uzávera časti námestia

Vozidlá budú vystavené v centre mesta a treba počítať s tým, že v sobotu od 8.00 do 18.00 h bude Námestie M. R. Štefánika v Myjave od kruhového objazdu pri mestskom úrade po križovatku s Moravskou ulicou pre akúkoľvek dopravu uzavreté. Komunikácia vedúca okolo tržnice a pri rieke zostane prejazdná a obchádzky budú možné cez Partizánsku a Hurbanovu ulicu.

“Prosíme aj touto cestou všetkých vodičov a majiteľov motorových vozidiel, aby od piatka 8. júla 2022 od večera neparkovali v centre mesta a v sobotu rešpektovali prenosné dopravné značenie, pokyny organizátorov a polície. Tiež vyzývame všetkých návštevníkov akcie a chodcov na opatrnosť. Predsa len, budeme mať v centre Myjavy množstvo áut, tak aby sme sa vyhli možným komplikáciám,” dopĺňa hovorca Hrin.

Odovzdávanie cien a stan na meranie zvuku

Odovzdávanie cien sa uskutoční pred ukončením akcie v priestore hlavného námestia tam, kde býva umiestnené pódium. Pri budove mestského úradu bude stan na meranie zvuku, kde si účastníci zrazu otestujú výfuky a audiosústavy svojich štvorkolesových miláčikov. Ďalej budú na malom námestí pod úradom umiestnené stánky s nápojmi, kávou, jedlom a na občerstvenie budú návštevníkom k dispozícií aj bary a kaviarne v centre.

plagát podujatia

zdroj: Mesto Myjava

Redakcia

Recent Posts

Študent skalického gymnázia v tíme Petra Sagana

Študent IV.B triedy skalického gymnázia Samuel Skladan sa stal členom nového slovenského prokontinentálneho cyklistického tímu…

6 hodín ago

Záhorie a Kopanice: Cez noc prehánky a výdatný dážď

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMU) vydal na túto noc do utorka 7.5.2024 doobeda, výstrahu 1. stupňa…

7 hodín ago

Pri tragickej nehode motorkára na Záhorí zasahoval vrtuľník

Leteckí záchranári zo svojej základne v Bratislave boli dnes popoludní vyslaní k nehode motocyklistu v…

8 hodín ago

TTSK: Župa bude spolupracovať s Ústavom pamäti národa

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) podpísal memorandum o spolupráci s Ústavom pamäti národa (ÚPN). Memorandum zahŕňa spoluprácu s verejnoprávnou…

10 hodín ago

Sekulský jarmok remeselníkov 2024

Zažite opäť jedinečnú atmosféru na podujatí Sekulský jarmok remeselníkov 2024, ktorý oživí obec na Záhorí…

12 hodín ago

Holíč: Zrážka áut, kolóna ale aj cestári či uzávera pre opravu mosta

V Holíči na Bernolákovej za kruhovým objazdom smerom von z mesta na Skalicu sa zrazili…

14 hodín ago