Categories: Skalica

Daniel Šebesta je s prípravou spokojný, nové posily z okolia hodnotí kladne

Druhý prípravný duel odohrali hráči MFK Skalica proti moravskému mužstvu MFK Frýdek-Místek. Do zápasu už zasiahli aj hráči z minuloročného kádra, ktorí dostali v úvodnom stretnutí voľno.

Jedným z nich bol aj Daniel Šebesta. „Druhý prípravný duel sme už odohrali aj my, teda hráči, čo sme v klube už dlhšiu dobu. Prvé vystúpenie s Petržalkou bolo v podstate o nových hráčoch, skúšali sme nové veci. Proti MFK Frýdek-Místek sme už nastúpili v podstate v plnej sile. Neodohrali sme zlé stretnutie, ak beriem do úvahy, že sme hrali starší chalani s novými spoluhráčmi prvýkrát. Bol to dobrý koncentrovaný výkon, vyhrali sme 2:0 a priebeh stretnutia sme mali pod kontrolou,“ poznamenala k stretnutiu ofenzívna opora MFK Skalica.

Skaličania už majú za sebou dva týždne prípravy. „Tá je z väčšej časti riešená hernou formou, s čím sme ako hráči samozrejme spokojní. Sem tam je do nej síce zaradená kondičná vložka, ale to nám až tak nevadí. Celkovo s tréningami vyjadrujem spokojnosť,“ uviedol deväťgólový strelec z uplynulej sezóny.

Daniel mal v závere jesennej časti uplynulej sezóny zdravotné problémy, kvôli ktorým vynechal celú zimnú prípravu. „Po jarnej časti som mal tri týždne voľna, počas ktorých som relaxoval a dal sa dohromady. Teraz som už po zdravotnej stránke v poriadku a zatiaľ nepociťujem žiadne problémy,“ optimisticky k svojmu zdravotnému stavu povedal 26-ročný hráč.

Proti Frýdku si ofenzívna opora MFK Skalica otvorila strelecký účet v novej sezóne. „S Jožkom Dolným sme si to pekne vymenili, poslal mi loptu za obranu súpera, sadlo mi to na ľavačku a som rád, že lopta zapadla do siete,“ popísal gólový okamih Daniel.

Počas letnej prestávky prichádza tradične k pohybu v kádroch mužstiev. Ani Skalica v tomto nie je výnimkou. „Noví hráči sa zatiaľ ukazujú veľmi dobre. Sú to zväčša hráči, ktorí v Skalici alebo v okolí už pôsobili, čo sme veľmi radi. Poznáme sa a panuje s nimi zatiaľ všeobecná spokojnosť nielen po hernej ale aj ľudskej stránke,“ pochválil nových hráčov v mužstve Šebesta.

Vlado Miček

Recent Posts

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

3 hodiny ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

5 hodín ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

1 deň ago

📷 Na Záhorí je nové zariadenie podporovaného bývania

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž nové zariadenie podporovaného…

1 deň ago

📷 📺 Skalická nemocnica má nový špičkový mamograf

Mamografické vyšetrenie je v súčasnosti jediná metóda, vďaka ktorej je možné zachytiť už včasné štádium…

1 deň ago

Záhorácka Veterán Rallye a Svätodušný jarmok v Petrovej Vsi

Obec Petrova Ves sa aj tento rok stane dejiskom obľúbenej Záhoráckej Veterán Rallye a Svätodušného…

1 deň ago