Categories: Senicko

FK Senica zbrojí aj naďalej, do zostavy pribudol TT-CAR

Senický klub po troch bodoch so Žilinou a podpísaním mládežníckeho reprezentanta Izraela Amira Ben Shimona získal do svojich radov ďalšiu exkluzívnu posilu. Stal sa ňou Renault Mégane z radov spoločnosti TT-CAR.

Krásneho bieleho tátoša ste mali možnosť vidieť už pri víťazstve so Žilinou. Možno aj jeho premiérova prítomnosť na štadióne pomohla našim chlapcom k trom bodom.

O tom, čo rozhodlo v spoločnosti TT-CAR v prospech senického futbalového klubu nám ozrejmil vedúci predaja v senickej pobočke Jaroslav Konečný: „Už od začiatkov vzniku spoločnosti TT-CAR sa snažíme podporovať rôzne športové či spoločenské aktivity, či už sú to behy, rôzne súťaže ale aj výstavy. V Nitre sme dlhodobo úspešným partnerom a sponzorom nitrianskeho hokeja, v Senici to bol doteraz volejbal. Senický futbal má peknú históriu a veríme, že pred sebou aj úspešnú budúcnosť. S radosťou sme prijali možnosť stať sa sponzorom FK Senica a byť tak do budúcna súčasťou ,,nakopnutých,, úspechov.

Ak má spolupráca fungovať, musí byť založená na obojstrannej spokojnosti. „Asi by som klamal, keby som hovoril len o podpore futbalu. Jedným z našich očakávaní je zviditeľnenie našej spoločnosti a v neposlednom rade propagácia našich vozidiel Renault a Dacia. Renault a Dacia má veľa krásnych a moderných vozidiel a bola by škoda ich neukázať. Pekný futbalový štadión je na to ideálnym miestom,“ má jasnú predstavu Jaroslav Konečný

Zdá sa, že ste hneď pri prvom kontakte priniesli Senici úspech. Premiéra bieleho Renault Mégane priniesla Záhorákom premiérové víťazstvo. „Veľmi som sa potešil, keď Senica vyhrala. Chalani podali super výkon a  nový Mégane za bránkou bol našim 12tym hráčom ?,“ dodal s nadhľadom vedúci predaja v senickej pobočke Jaroslav Konečný.

Pár slov o spoločnosti TT-CAR

Spoločnosť TT-CAR, s.r.o. bola založená v roku 1996 v Trnave. Následne sa otvorili predajne v Nitre a v Senici. Hlavnou náplňou spoločnosti je predaj vozidiel značiek RENAULT a DACIA. Dôležitou súčasťou je aj záručný a pozáručný servis, predaj náhradných dielov, sprostredkovanie doplnkových služieb ( leasing, poisťovanie vozidiel) ako aj výkup vozidiel na protihodnotu.

V roku 2004 sme rozšírili naše portfólio o značku DACIA. Počas pätnásťročného pôsobenia na trhu si kľúče od nového vozidla v prevádzkach Trnava , Nitra a Senica prevzalo viac ako 10 000 zákazníkov. V troch predajných a servisných miestach v súčasnosti zamestnávame dovedna 50 ľudí. Sme si vedomí toho, že naše služby sú základom doposiaľ vybudovaného mena spoločnosti ako aj základom ďalšieho napredovania. Preto sa snažíme čo najviac uspokojiť priania a potreby našich zákazníkov a neustále zvyšovať kvalitu poskytovaných služieb.

Veríme, že úspešnú know-how firmy si osvoja aj senickí hráči a víťazstvá začnú pribúdať tak rýchlo ako spokojní zákazníci spoločnosti TT-CAR.

Tlačová správa

Recent Posts

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

3 hodiny ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

3 hodiny ago

📷 Poznáte studničku v Mokrom Háji? Podľa povesti má zázračné účinky

V obci Mokrý Háj v okrese Skalica sa nachádza málo známa studnička, ktorá v minulosti…

13 hodín ago

Malacky: Lezenie po vlaku skončilo pre dve osoby nešťastím

Zásah elektrickým prúdom: V piatok (26.04.2024) krátko po 19.00 hod boli policajti železničnej polície KR…

14 hodín ago

Tragédia v Rohožníku: Pomoc malo zavolať dieťa

Tragédia v Rohožníku: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby informuje o vyslaní ambulancie RLP a RZP…

15 hodín ago

Prvomájové cyklopotulky Záhorím

Komisia pre kultúru, šport a vzdelávanie vo Veľkých Levároch pozýva v stredu 1. mája 2024…

16 hodín ago