Categories: Senica

📷 📺 5. liga ZsFZ+ObFZ Senica: V oblasti trojica Hlboké, Rybky a Oreské bez straty

Po minulom týždni sa naplno rozbehli kompletné súťaže v oblasti. Primášame výsledky a komentáre zo stretnutí 5. ligy ZsFZ a súťaží ObFZ Senica.

5. liga ZsFZ

Brodské zachránilo bod v priebehu dvoch minút

Zvončín – Brodské 2:2 (1:0)

Góly: 21. a 73. J. Rumpel – 84. A. Gonda, 86. M. Bartal, rozhodovali: Revay, Majcher, Fabian, 100 divákov.

Brodské: Dan Huszár – Patrik Studenič (76 Vlado Daniel) , Miroslav Štepník, Marek Šefčovič, Patrik Petrovič – Ján Navrátil (51 Filip Baláž), Martin Bartal (C) , Tomáš Daniel , Adrián Gonda – Gabo Trubiroha, Michal Valla

Zápas začal veľmi opatrne, Zvončín sa snažil odčiniť prehru 1:6 z prvého kola a Brodské začalo opatrnejšie s cieľom neinkasovať. Domáci veľmi dobre zhusťovali stred poľa a ako prví zahrozili, keď za brankárom Huszsárom zvonilo brvno. Aktivita domácich vyústila k prvému gólu, keď Brodské nechalo voľný priestor v strede obrany a domáci Jonatán Rumpeľ sa osamotený nemýlil pred hosťujúcim gólmanom. Po inkasovanom góle sa osmelili aj Záhoráci, no väčšiu šancu si nevypracovali.

Druhý polčas začali lepšie hostia a Adrián Gonda sa dostal do dvoch nádejných pozícií, ale chýbalo presnejšie zakončenie. Hra sa prelievala zo strany na stranu a šance mali domáci na zvýšenie náskoku, tak aj Brodské na vyrovnanie. Po nedôrazne v defenzíve hostí zvýšil na 2:0 opäť Rumpeľ na v 73. minúte. Ani nepriaznivý výsledok a málo času neodradil hostí a vrhli všetku snahu do útoku. Tréner Váňa zmenil rozostavenie na 3-4-3 a v 84. minúte prišiel kontaktný gól z kopačky Gondu. Už o dve minúty Bartal dostal ideálnu prihrávku od Trubirohu do miest kam domáci brankár nemal šancu zasiahnuť a hostia sa mohli tešiť z dvojminútovky, ktorá znamenala vyrovnanie.

Radimov – Gbely 1:0 (1:0)

Gól: 5. Kessl, rozhodovali: Kusý, Ševčík, Rigó, 100 divákov.

Radimov: K. Biskupič – M. Černek, S. Hrubša, F. Bzdúšek, L. Ravas, B. Bohunický, R. Drápal, P. Božek, M. Krempa, P. Kessl, J. Serdahely (R. Hlaváč, D. Vanek, L. Černek, J. Urbánek, B. Križánek)

Gbely: P. Ravas – J. Dvořák, M. Karas, D. Zemánek, T. Kratochvíl, T. Cvečka, P. Zajíček, V. Mráz, M. Žáček, F. Kučera, D. Nemec (D. Lukáč, L. Daniel, L. Nemečkay)

Moravský Sv. Ján – Voderady 1:0 (0:0)

Gól: 86. M. Stanek, rozhodovali: Kollárik, Bányi, Gál, 70 divákov.

Moravský Sv. Ján: O. Žilka – J. Sirka, F. Chvál, M. Benkovič, M. Vávra, R. Chvátal, M. Stanek, J. Sirka, R. Mach, D. Vavřík, T. Valúšek (D. Bolf, M. Palkovič)

Holíč – Horná Krupá 0:0

Rozhodovali: Brna, Fúrik, Vyletelka, 110 divákov.

Holíč: M. Žigo – M. Vaclavík, R. Konečný, O. Ružička, M. Nečas, E. Láclavík, M. Porubský, B. Chanečka, M. Uher, R. Rajčák, D. Ovečka (R. Puček, M. Mihálik, B. Toman)

Frustrovaná holíčska verejnosť, nespokojná z  rozhodnutia ZsFZ neposunúť späť Holíč do IV.ligy i napriek tomu, že Beluša ja napäť v III.lige a kvôli jej vypadnutiu do IV.ligy je Iskra v V.lige, prišla v slnečnú nedeľu na zápas viac zo zvedavosti ako z chuti. Zostava Holíča, s ktorou vypadnutie zamávalo a odišlo viacej skúsených hráčov nastúpila prvý krát na akýkoľvek duel. Prípravný zápas, na ktorom by sa vyskúšali varianty, totiž žiaden nebol. Tomuto zodpovedal i obraz duelu, v ktorom sa stretli nováčikovia V.ligy, Horná Krupá ako postupujúci z okresu Trnava a Iskra Holíč ako štvrtý zostupujúci zo IV.ligy. Hostia v prvom polčase pôsobili hladnejším dojmom po futbale a problém im robilo len veľké domáce ihrisko, na ktorom sa miestami strácali. V 8.min sa ocitol v dobreš šanci hosťujúci Gašparík, no nevedel že má proti sebe skúseného Konečného, ktorý si s jeho pokusom poradil. Hra sa odohrávala väčšinou v strede ihriska bez výraznejších šancí na oboch stranách.  

V druhom polčase sa domáca hra začala podobať na súhru a prichádzali i šance. V 53. min ešte hostia nastrelili pravú tyč Žigovej bránky, no potom prišli chvíle domáceho mužstva. V 64.min mohol premiérovo skórovať Chanečka, no trafil len hosťujúceho Hrčku v bráne. O minútu neskôr v dobrej šanci mieril Mihálik nad bránku. Záver druhého polčasu patril aktivite domácich, no na skórovanie z prečíslení im už neostali sily. Duel tak skončil zmierlivou remízou.

Kabína domáceho mužstva prešla v prestávke množstvom zmien a už to vyzeralo, že Holíč bude bez mužov v súťaži, no nakoniec sa našlo zdravé jadro, ktoré je ochotné zabojovať. Patrí im všetkým za to obrovská vďaka. Mužstvo sa očistilo od tých, ktorí mali na prvom mieste vysoké finančné benefity a na druhom svoje záujmy. Neostalo však nič, pre boj za Holíč.  Verme, že sa to zdravé jadro zomkne a zabojuje o dobré výsledky. Budeme im v tom všetci držať päste.

Mokrý Háj – Špačince 2:3 (1:3)

Góly: 31. J. Pobuda, 55. R. Ondráš – 9. a 15. T. Mrva (druhý z 11m), 20. V. Obuch, rozhodovali Zemko, Kukan, Strečko, 100 divákov.

Mokrý Háj: P. Kubík – M. Chrenka, M. Valúch, B. Šefčík, R. Valúch, J. Pobuda, T. Kopálek, M. Brezina, M. Biskupič, R. Ondráš, O. Prokeš

Ďalší zápas: Veľké Kostoľany – Horné Orešany 4:2, Stará Turá má voľno.

TABUĽKA

 

6. liga ObFZ Senica

Hlboké po dvoch kolách stopercentné

TJ Hlboké – Sokol Borský Mikuláš 3:1 (0:1)

Góly: 65. T. Slovík, 73. Klein, 90+. T. Slovík – 14. Ľ. Macek, rozhodovali: Blažek, Prelec, 77 divákov.

TJ Hlboké: Hrušecký – Rosa, Kumančík, Otépka, Drinc (69. Zríni) – Vašek, M. Sládek (55. Chovanec), Slaný (14. Klein) – T. Slovík – Mráz (88. Krč), Štora. Tréner: Peter Kumančík.

Sokol Borský Mikuláš: Cigánek – Ruchovanský, Vaniš , Mička, Ondriska – Lipár (81. Júva), Morávek, Abogan, Černý – T. Vanek (67. M. Vanek), Ľ. Macek (75. Cintula). Tréner: Tomáš Mička.

V Hlbokom na vynikajúcom teréne privítali domáci Borský Mikuláš. V 6. minúte Drinc miesto prihrávky na voľného Štoru volil strelu a zo šance nič nebolo. V 14. minúte dostal vynikajúcu prihrávku do stredu domácej obrany Macek a hostia prekvapujúco viedli 1:0. Domácich tento moment zaskočil a dlho sa z tohto momentu nevedeli spamätať. Navyše musel po zranení striedať Slaný. Prvá nádejná príležitosť domácich prišla až v 40. minúte, ale Štorovu strelu Cigánek s námahou vyrazil. Hostia nevyužili na druhej strane šancu Aboganom.

Do druhého polčasu vstúpili domáci aktívne. V 51. minúte prišiel sporný moment v šestnástke hostí, keď Štoru atakoval Ruchovanský, ale píšťalka rozhodcu zostala nemá. Domáci tlačili na súpera a dočkali sa po viac ako hodine hry. V 62. minúte ešte Mráz spálil ideálnu príležitosť po príhrávke Slovíka, ale v 65. minúte dostal perfektnú prihrávku Slovík a povedľa Cigánka vyrovnal na 1:1. Hlbočania ožili a v 73. minúte už viedli. Klein vyhral súboj s brankárom Cigánkom a zasunul loptu do siete. Domáci viedli a hostia museli pridať, ale jedinú ich šancu na vyrovnanie ,zlikvidoval kapitán Hrušecký. V nadstavenom čase domáci poistili víťazstvo, keď Slovík nemal problém zasunúť loptu do opustenej brány hostí.

TJ Družstevník Lakšárska Nová Ves – TJ Družstevník Sobotište 4:3 (2:1)

Góly: 2. a 58. M. Tománek, 18. F. Orlík, 78. T. Velický – 24. M. Včelka, 55. D. Nečas, 85. T. Čederle (11m), rozhodovali: Knap, V. Vlk, 150 divákov.

Lakšárska Nová Ves: M. Kubeňák – O. Cigánek, M. Tománek, L. Jablonický, J. Predmeský, R. Winkler, J. Cingel, P. Haramia, S. Velický, F. Orlík, T. Velický (J. Cigánek, R. Velický, J. Vicen)

Sobotište: M. Velický – M. Hyža, M. Včelka, L. Pullman, T. Vizváry, D. Nečas, J. Chvála, A. Kúdela, R. Kubina, D. Švárny, J. Brhel (T. Čederle, K. Fabian, M. Krček)

V Lakšároch sa hral hodový zápas, na ktorý pricestoval nováčik zo Sobotišťa. Ten hneď na úvod inkasoval poltucet na ihrisku v Hlbokom a dobre nezačal ani teraz. Už v druhej minúte po chybe hostí sa presadil Tománek a v 18. minúte už na 2:0 zvyšoval Orlík. Šancu pre Sobotište vykresal podobne ako v Hlbokom po rohovom kope Marek Včelka a do kabín sa išlo za stavu 2:1.

V druhom polčase sa po priamom kope podarilo Denisovi Nečasovi dokonca vyrovnať, ale tento stav vydržal iba tri minúty. Nováčik sa snažil o vyrovnanie, šancu mal Brhel, ale nemieril presne. Domácim sa podarilo doskočiť po úspešnom protiútoku, ktorý zakončil Tomáš Velický. Hosťom ešte skrsla iskierka nádeje po premenenom kope Tomášom Čederlem, ale na vyrovnanie im už nezostal čas. Určite však zanechali lepší dojem ako v úvodnom vystúpení.

OŠK Rohov – TJ Slovan Dubovce 2:0 (1:0)

Góly: 19. Frťal, 87. Burian, rozhodovali: Kendi, Dzindzík, 150 divákov.

Rohov: M. Bednár – S. Chocholáček, J. Cibula, P. Ivánek, M. Burian, M. Ostrý, A. Plott, M. Praskač, J. Frťal, P. Halaš, A. Januška (D. Daniš, A. Krbica, M. Dubec, O. Čederle)

Dubovce: T. Pekar – M. Szantai, D. Kudláč, O. Rybnikár, M. Sprušanský, M. Gregúrek, J. Martinusík, B. Madák, R. Balážik, D. Helt (I. Provazník, B. Biskupič)

V nedeľnom dopoludní začali obe mužstvá rozhárane a v úvode bolo vidieť množstvo nedorozumení v obranách. Tie vyvrcholili v 19. minúte, keď hosťujúci hráči zle vyhodnotili situáciu a Jozef Frťal z bezprostrednej blízkosti otvoril skóre. Hostia zostali zaskočení a až do konca polčasu sa hral futbal bez výraznejších šancí.

Do druhej časti naskočili hostia predsa len s väčším odhodlaním, niečo s výsledkom urobiť. Mali loptu častejšie pod kontrolou, ale šancí bolo pomenej. Až po viac ako hodine hry sa dostali k nebezpečnej situácii, ale strela Martinusíka skončila zásluhou výborného zákroku Bednára iba na brvne. S blížiacim sa záverom išli hostia s čoraz väčším rizikom a snahou vypracovať si gólovú príležitosť, ale zahrmelo na druhej strane. Rýchlonohý Burian sa dokázal presadiť do otvorenej obrany a definitívne zabezpečiť domácim tri body.

Radošovce – Popudinské Močidľany 6:0 (1:0)

Góly: 5., 51., 74. a 78. R. Drgon, 50. M. Španka, 58. E. Vávra, rozhodovali: Blažek, Kendi, 200 divákov.

Radošovce: P. Noščák – M. Žúrek, M. Tokoš, L. Sloboda, J. Ivánek, S. Ťulák, M. Španka, R. Drgon, P. Nádaský, J. Mikula, E. Vávra

Popudinské Močidľany: M. Krušina – T. Bellay, F. Pekár, T. Buchta, P. Sopúšek, V. Kudláč, J. Starý, A. Rybecký, M. Kuboš, B. Novák, L. Vacenovský

Jablonica – Oreské 1:2 (0:1)

Góly: 71. T. Benek – 23. M. Krišák, 54. L. Pavlačka, rozhodovali: Knap, Tubl, 120 divákov.

Jablonica: Ľ. Lörincz – J. Peterka, M. Pavlík, J. Hazucha, A. Pavlík, M. Kuľka, P. Gaža, R. Nestarec, T. Benek, D. Peterka, B. Kolenyak

Oreské: P. Štefka – D. Ferik, A. Baláž, O. Kralovič, L. mikuš, T. Jarábek, L. Pavlačka, M. Krišák, M. Buchta, F. Zaťko, P. Mikuš

Cerová – Šaštín 4:0 (2:0)

Góly: 17. K. mikulčík, 34. P. Pitorák, 80. K. Koníček, 84. M. Holič, červená karta: 75. M. Pipa (Cerová), rozhodoval Šefčík, 150 divákov.

Cerová: P. Petráš – P. Pitorák, M. Kubisa, P. Machlica, J. Herceg, M. Pípa, P. Nosko, K. Mikulčík, K. Koníček, M. Kubisa, Ľ. Hanzlíček

Šaštín: J. Mach – M. Šedivý, D. Daniel, R. Tuma, A. Mošať, J. Malík, M. Suchý, D. Schlosser, M. Valúšek, K. Barkóci, R. Slovák

Kopčany – Rybky 2:4 (0:3)

Góly: 54. M. Vašíček, 58. J. Blažek – 18., 35. a 39. P. Černek, 87. K. Ravas, rozhodovali: Lapoš, Škrinár, 200 divákov.

Kopčany: M. Vaculka – T. Novák, D. Hýroš, J. Blažek, J. Sasínek, R. Neúročný, F. Daniel, D. Kozány, M. Vašíček, M. Baláž, J. Hrušecký

Rybky: T. Harnoš – Ľ. Fábik, D. Patka, P. Černek, J. Kuchta, M. Mareček, F. Cigáň, K. Ravas, M. Vrablic, G. Bartošek, F. Ravas

Borský Svätý Jur – Stráže 0:2 (0:1)

Góly: 33. a 87. J. Herda, rozhodovali V. Vlk, Matúš, 210 divákov.

Borský Svätý Jur: L. Kleinedler – R. Šimkovič, M. Miženko, M. Mikulič, R. Csomor, P. Hrúz, D. Badáň, D. Strapko, A. Maxian, Z. Švejda, H. Drgonec

Stráže: P. Hladký (ml.) – B. Daniel, I. Letko, E. Pagáč, V. Smolinský, D. Riška, M. Konečný, M. Búran, D. Chropovský, J. Herda, E. Pollák

TABUĽKA

7. liga ObFZ Senica

Vrádište o zisku troch bodov rozhodlo až v nadstavenom čase

TJ Družstevník Vrádište – TJ Družstevník Rovensko 2:1 (1:0)

Góly: 10. B. Holúsek, 90.+ P. Smaženka – 80. P. Vizváry, červené karty: 75. L. Nemec, 90.+ P. Pajpach (obaja Rovensko), rozhodovali: M. Dutka, Srnec, 80 divákov.

Vrádište: R. Ondráš – P. Smaženka, R. Strož, R. Jurčík, J. Giertl, D. Hlaváček, B. Holúbek, Ľ. Múčka, D. Tőkőly, P. Mareš, P. Rybár (M. Duban, A. Hříba)

Rovensko: M. Vávra – L. Nemec, P. Vizváry, I. Štora, A. Mach, M. Hanečka, P. Pajpach, S. Starych, T. Hrúz, D. Jakab, T. Junas (V. Krátky, P. Ivácek)

Vo Vrádišti sa hral podľa priebehu remízový duel, ale napokon sa z víťazstva tešili domáci futbalisti. Vrádište sa už v 10. minúte dostali do vedenia, keď Holúsek prehodil gólmana hostí. Keď v druhej časti fauloval Nemec domáceho útočníka v čistej gólovej šanci a videl za to červenú kartu, zdalo sa, že domáci si víťazstvo už ustrážia. Ale práve v početnej nevýhode začali byť hráči Rovenska nebezpečnejší a dočkali sa vyrovnania. Vynútili si štandardnú situáciu pred šestnáskou, po ktorej sa lopta poodrážala od viacerých hráčov a posledným, kto loptu dotlačil do siete bol Vizváry. Keď sa už zdalo, že sa súboj skončí deľbou bodov, k štandardnej situácii sa dostali domáci a odrazená lopta sa dostala k Smaženkovi, ktorý pred brankárom Vávrom nezaváhal. Hostia sa dožadovali postavenia mimo hry, ale gól platil, čo neuniesol hosťujúci Pajpach a za nešportové správanie videl červenú kartu.

TJ Smolinské – Hradište pod Vrátnom 3:1 (1:1)

Góly: 2. a 53. A. Beňa, 67. D. Kašák – 42. F. Michalička, rozhodovali: Lapoš, Škrinár, 80 divákov.

Smolinské: M. Bíly – L. Rehák, R. Okasa, S. Maderič, D. Kašák, M. Masár, M. Trčka, A. Beňa, R. Daniel, J. Mach, F. Daniel.

Hradište: P. Rehák – R. Kováč, R. Baránek, R. Barcaj, J. Kršteník, T. Sadloň, F. Michalička, M. Sadloň, R. Jurovatý, R. Zríni, M. Furko (L. Šlahor, R. Valachovič).

Domáci mali výborný štart do stretnutia a hneď prvú príležitosť premenil Adam Beňa na vedúci gól. Hostia sa však ešte do polčasu dočkali vyrovnaia zásluhou Filipa Michaličku. Lenže v druhom polčase už úradovali iba domáci, keď opäť Beňa a následne aj Daniel Kašák upravili na konečných 3:1 pre domácich, ktorý si tak napravili chuť po prehre 1:4 v úvodnom kole v Čároch.

FK Smrdáky – FK Kovotvar Kúty 4:2 (2:1)

Góly: 25., 47. a 55. L. Blanárik, 28. D. Sekáč – 3. T. Valachovič, 65. P. Létal, rozhodovali: Matúš, Polakovič, 120 divákov.

Smrdáky: P. Maruša – D. Sekáč, F. Pagáč, J. Pagáč, D. Štefanka, M. Škoda, J. Antálek, P. Smoleňák, R. Škojec, V. Bôžik, L. Blanárik (P. Fojtlin, Ľ. Janík, M. Škandera).

Kúty: Pa. Škoda – Z. Pavlík, L. Ralbovský, Pe. Škoda, M. Pavlovič, T. Valachovič, T. Dominik, A. Polák, D. Libuša, A. Šimek, A. Sofka (P. Létal, A. Antálek)

O výhre domácich rozhodli dva faktory. Prvým boli dva zlepené góly v závere prvej polhodiny stretnutia, keď najmä druhý si dobre zapamätá hosťujúci gólman, keď ho dostal z priameho kopu z veľkej diaľky, keď lopta skočila na nerovnom povrchu tesne pred ním. Druhým je výborná premiéra Lukáša Blanárika, ktorý sa po štvorročnom pôsobení v Kunove rozhodol pre prestup do Smrdák. Na tri góly mu stačila polhodina od 25. do 55. minúty. Hostia tak po zostupe neuspeli ani v druhom stretnutí v 7. lige a aj výkon naznačil, že aj v tejto súťaži môžu mať výrazné problémy so záchranou.

Šajdíkove Humence – Koválov 4:3 (2:1)

Góly: 10. a 79. R. Tóth, 26. R. Horváth, 69. T. Vach – 18., 53. a 84. T. Pavlík, rozhodoval Daniš, 105 divákov.

Šajdíkove Humence: F. Rafaja – Ľ. Fedorčák, E. Flámik, R. Tóth, R. Horváth, V. Kutlak, P. Václavek, T. Vach, A. Foriška, R. Bilka, P. Pucheľ

Koválov: M. Veselý – M. Kuba, J. Mlčúch, T. Pavlík, M. Vach, M. Kuba, L. Slezák, R. Ondrejkovič, S. Frťal, V. Labaš, L. Polák

Petrova Ves – Štefanov 0:3 (0:2)

Góly: 13. a 86. P. Tomašovič, 33. M. Macek, rozhodoval Dzindzík, 100 divákov.

Petrova Ves: J. Lánik – R. Juríček, M. Matula, D. Cao, M. Šúrek, T. Očkaj, F. Brezovský, J. Krbica, M. Matula, M. Pukančík, M. Ovečka

Štefanov: M. Malík – L. Hrubša, P. Tomašovič, D. Hlavenka, R. Mokrohajsky, P. Polák, V. Tomka, S. Daniel, J. Chudý, M. Rampáček, M. Macek

Sekule – Kunov 3:0 (1:0)

Góly: 45. An. Trajlínek, 50. F. Ondriška, 74. G. Ježek, rozhodoval Polakovič, 60 divákov.

Sekule: J. Vlk – An. Trajlínek, T. Bílek, M. Ježek, P. Kovár, G. Ježek, F. Ondriska, M. Chvátal, M. Hajdin, G. Štefek

Kunov: M. Fábik, R. Vanek, M. Ondrovič, M. Šefčík, T. Vričan, M. Černek, M. Macek, M. Franko, M. Vizváry, R. Burian, R. Ferenčík

Unín – Čáry  1:1 (0:0)

Góly: 89. M. Vaculka – 87. F. Kuník (11m), červená karta: A. Kollár (Čáry), rozhodoval: Hušek, 100 divákov.

Unín: M. Vaculka – D. Malík, I. Šiška, D. Štítny, E. Hoferka, F. Buček, M. Hoferka, M. Tokoš, P. Chanečka, Š. Vach, M. Uher

Čáry: M. Ozábal – J. Flajžík, M. Pelikán, A. Kollár, T. Chorvát, A. Lorenc, T. Gabriš, D. Riška, M. Puškač, F. Kuník, D. Kollár

TABUĽKA

8. liga ObFZ Senica

Letničie rozobralo Podbranč na jeho ihrisku, štvorgólový Peška aj 51-ročný strelec Škápik

Chropov – Dojč 5:0 (5:0)

Góly: 25., 34. a 36. T. Petri, 6. K. Krutý, 32. O. Černek, rozhodovali: Dzindzík, Hušek, 50 divákov

Chropov: M. Líška – P. Hlavička, M. Kuchárek, V. Vávra, J. Ilčík, T. Krutý, O. Orth, M. Bartal, O. Černek, T. Petri, K. Krutý (N. Remešic, M. Ondrovič, P. Liška, P. Špaček, A. Stúpal).

Dojč: P. Kuček – P. Rehák, M. Krátky, J. Ganzlmár, R. Morávek, M. Línek, Z. Čech, M. Šimek, P. Kuček, R. Búzek, M. Mach (M. Portel, M. Vanžura).

Chropov o jednoznačnom výsledku rozhodol už do polčasu, keď všetkých päť gólov padlo v prvej časti. Hrdinom stretnutia bol Tomáš Petri, ktorý zaznamenal hetrik v priebehu 12 minút. Ďalšie dva góly pridali Kristián Krutý a Oliver Černek. Domáci už druhý polčas zvoľnili a uchránili Dojč od ešte výraznejšej prehry.

Podbranč – Letničie 1:9 (0:3)

Góly: 78. J. Mila – 23., 35., 53. a 64. J. Peška, 30., 47. a 80. D. Konečný, 55. V. Škápik, 71. A. Masár

Letničie, ktoré v uplynulej sezóne vypadlo z vyššej súťaže potvrdilo úlohu favorita podstatne výraznejšie ako sa očakávalo. Už do polčasu si vytvorilo trojgólový náskok a v druhej časti pokračovalo s navyšovaním a len vďaka povoleniu v závere sa domáci uchránili od dvojcifernej prehry. Najvýraznejšou postavou zápasu bol Jovan Peška, autor štyroch gólov, ktorému zdatne sekundoval trojgólový Dušan Konečný. Za zmienku stojí aj gól 51-ročného Viktora Škápika, ktorý naskočil na ihrisko ako striedajúci hráč. Čestný úspech domácich zaznamenal až v 78. minúte za stavu 0:0 Ján Mila.

Košariská – Vrbovce 0:4 (0:3)

Góly: 14., 39. a 46. R. Škoda, 24. A. Žák, rozhodoval Podmajerský, 40 divákov.

Košariská: N. Bovan – M. Hegeduš, D. Gulán, M. Bača, Ľ. Straka, M. Imrišek, V. Mĺkvy, T. Hološka, M. Hazucha, R. Miškech, M. Kolčák

Vrbovce: M. Vávra – E. Sládek, P. Mareček, J. Petruľa, P. Filka, P. Chrenka, R. Hainc, L. Vaňa, A. Žák, R. Škoda, M. Kubíček

Zápas mal jednoznačný priebeh, keď Vrbovce dominovali počas celého stretnutia. To dokázali pretaviť aj do výsledku predovšetkým zásluhou Richarda Škodu, ktorý zaznamenal hetrik. K nemu sa pridal Alexander Žák. Ak aj domáci pomýšľali v druhom polčase s výsledkom niečo spraviť, už po 34 sekundách inkasovali a zápas sa v podstate iba dohrával. Hostia napriek tomu mohli navýšiť skóre, ale domácich vo viacerých prípadoch podržal brankár Nikolaj Bovan.

Trnovec – Osuské 2:1 (0:1)

Góly: 59. R. Uher (11m), 74. S. Košút – 4. T. Vlček, rozhodoval Bednár, 50 divákov.

Trnovec: R. Kopeček – Ľ. Rajnoha, Ľ. Hazuza, J. Brezina,  M. Čech, L. Pochylý, D. Vinkler, P. Tokoš, R. Uher, B. Brunovský, M. Pochylý

Osuské: A. Černek – Dáv. Králik, T. Hamerlík, M. Černek, J. Černek, I. Černek, T. Vlček, P. Černek, Dal. Králik, S. Olah, Š. Rechtorík

Prietrž – Jablonka 2:0 (1:0)

Góly: 13. a 73. R. Jarolín, rozhodoval Mesíček, 150 divákov.

Prietrž: M. Pist – M. Harnoš, M. Kukliš, O. Ilčík, S. Jarábek, S. Jarábek, J. Janitor, S. Novák, A. Kocourek, R. Jarolín, J. Jastráb, R. Scholze

Jablonka: Ľ. Arbet – P. Vojtek, P. Elíz, B. Marek, M. Pavlík, L. Režný, J. Šimko, P. Duga, L. Večeřa, M. Smolíček, P. Rapant

Chvojnica – Bukovec 2:1 (1:0)

Góly: 27. I. Oravec, 70. P. Vančík – 80. D. Gavlas

Chvojnica: T. Gál – M. Kollár, A. Jobb, P. Kišoň, D. Šiška, I. Oravec, V. Masár, M. Pleša, F. Púček, P. Vančík, M. Mišík

Bukovec: J. Londák – E. Sládek, M. Chropovský, T. Babinec, D. Petrák, M. Bošák, M. Majdlen, P. Polakovič, M. Sládek, D. Gavlas, M. Augustín

Úvodný polčas bol nervózny, ale postupom času Chvojnica preberala iniciatívu, výsledkom čoho bol gól z kopačky Igora Oravca. V druhej časti zvýšil Peter Vančík na 2:0 a zdalo sa, že Chvojnica dokráča k pohodlnému víťazstvu. Táto cesta sa síce trochu skomplikovala, keď si Kišoň strelil nešťastný vlastný gól, ktorý bol pripísaný Dušanovi Gavlasovi. Bukovec sa ale už k žiadnej vážnejšej akcii nedostal a tak tri body zostali doma.

TABUĽKA

OŠK Rohov – TJ Slovan Dubovce 2:0, zostrih a rozhovory zo zápasu 2. kola 6. ligy ObFZ Senica.

NaZahori.sk
Vlado Miček

Recent Posts

📷 Poznáte studničku v Mokrom Háji? Podľa povesti má zázračné účinky

V obci Mokrý Háj v okrese Skalica sa nachádza málo známa studnička, ktorá v minulosti…

28 minút ago

Malacky: Lezenie po vlaku skončilo pre dve osoby nešťastím

Zásah elektrickým prúdom: V piatok (26.04.2024) krátko po 19.00 hod boli policajti železničnej polície KR…

2 hodiny ago

Tragédia v Rohožníku: Pomoc malo zavolať dieťa

Tragédia v Rohožníku: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby informuje o vyslaní ambulancie RLP a RZP…

2 hodiny ago

Prvomájové cyklopotulky Záhorím

Komisia pre kultúru, šport a vzdelávanie vo Veľkých Levároch pozýva v stredu 1. mája 2024…

3 hodiny ago

Aktuálne: Nález tela muža a zranení dvaja maloletí a žena v Rohožníku

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v…

4 hodiny ago

Ekocentrum Stupava: Atraktívny májový program

Aj v máji pripravilo Ekocentrum Stupava atraktívny program, naplno sa už rozbehnú aj výpravy do…

5 hodín ago