Categories: Mokrý Háj

Futbal: Mokrý Háj získal posilu zo skúsenosťami z Fortuna ligy, prichádza Peter Vaško

Futbalový klub OFK Mokrý Háj napriek aktuálnej situácii nezaháľa a plne sa pripravuje na reštart futbalovej sezóny v nižších súťažiach.

Po predstavení nového trénera Borisa Šefčíka, nasledovali posily aj na zelený trávnik. Klub postupne zverejnil príchody ľavonohého strednopoliara Igora Šefčíka, brankára Jána Jankoviča a obrancu Michala Hladkého.

Teraz k ním pribudla určite zatiaľ najvýraznejšia posila v podobe 33-ročného skúseného strednopoliara Petra Vaška. S futbalom začínal v susednej MFK Skalica, odkiaľ sa presunul do ŠK Slovan Bratislava, kde zbieral futbalové skúsenosti a v mládežníckych kategóriách sa ako 16-ročný stal majstrom Slovenska.

V sezóne 2007 prestúpil z Bratislavy do SK Slovan Vansdorf, kde si zahral 2. českú futbalovú ligu. Jeho ďalšie kroky viedli v roku 2009 do rodnej Skalice, kde sa stal postupne lídrom mužstva, kapitánom a bol pri všetkých novodobých úspechoch klubu z kráľovského mesta. V zahraničí si zahral v Rakúsku v SV Hundsheim, v Čechách v FK Milotice, odkiaľ prestúpil k nám.

Nakoľko to má z domu na štadión pod Vintoperkom asi tri kilometre, ako on sám hovorí „cez kopec na kole“, na účinkovanie v našom klube v partii svojich kamarátov sa veľmi teší. Veríme, že svojimi skúsenosťami, futbalovou kreativitou a líderskou mentalitou bude práve on tým chýbajúcim článkom do skladačky trénera,“ uviedlo pri predstavení novej posily vedenie klubu.

Mokrý Háj hrá aktuálne v 5. lige západ v Západoslovenskom futbalovom zväze a po dosiaľ odohraných zápasoch mu patrí z 8 mužstiev 7. priečka, keď z 9 duelov vyhral 2 a v šiestich ťahali Záhoráci za kratší koniec.

Redakcia

Recent Posts

📷 📺 Expozícia M.R. Štefánika Generál – osloboditeľ v jeho rodisku na Košariskách

Nová expozícia SNM – Múzea Slovenských národných rád – Múzea M. R. Štefánika v jeho…

12 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci doma nestačili na Nové Zámky

Ani v treťom zápase Ligového pohára Niké Handball extraligy sa Záhoráci bodov nedočkali, keď na domácej…

13 hodín ago

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

20 hodín ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

1 deň ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

2 dni ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

2 dni ago