Categories: Senica

HK 91 Senica : O výsledku rozhodla prvá tretina

HK 91 Senica na domácom ľade prehrala s HK Levice 4:9. 

Levice hrali na brejky, čo im aj vychádzalo. Hoci Senica bola strelecky aktívnejšia, vyšla v prvej časti gólovo naprázdno. Štyri strely do priestoru  brány, vyslali hostia, štyri góly, tá piata strela  tesne minula cieľ.Domáci 8 striel, ani jedna neskončila v sieti. 

V druhej tretine sa domáci zlepšili,ale boli to hostia, ktorí pokračovali v gólových hodoch. V 24. minúte Vrťo po ľade 0 : 5, za 50 sekúnd, Bartík dal na 0 :6. V 25. minúte Dolinajec sám pred bránou nedal a v 28. minúte Daniel, po ideálnej prihrávke od Dolinajca trafil do lapačky brankára hostí Vozára. V 29. minúte unikol Bránik, domáci obranca Volek ho zastavil nedovoleným zákrokom . Hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie, no Levice ho nepremenili. Domáci brankár bol dobre pripravený. V závere tretiny sa po prvý raz tešili aj domáci diváci. Po ľavom krídle unikol L.Dolinajec a vymietol pavučinku v ľavom hornom rohu brány, 1 : 6. Potom sa mohol zapísať do streleckej listiny Plánka, ale skóre sa nemenilo. 

V úvode záverečnej tretiny, chytil brankár Hollý tutovku Suchardovi a o minútu dal  Bartík siedmy gól hostí. V 52. minúte vyšla spolupráca Dolinajec -, Daniel, keď posledne menovaný trafil pravý horný roh a rozjasal tribúny po druhý raz. Levice pridali ešte dva góly. Domáci sa však nevzdávali. Dolinajec trafil žrďku, M. Daniel dal tretí gól a konečný výsledok upravil 39 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času M.Vereš. 

Po stretnutí prejavili Levice záujem o troch hráčov Senice /L.Dolinajec, M.Vereš, Fian / –  pre ich play – off. 

HK 91 SENICA – HK LEVICE  4 : 9 /  0 : 4, 1 : 2, 3 : 3 /

Góly: 39. L. Dolinajec / Vereš, Vaňa /,  52. Mich. Daniel / Dolinajec /,  54. Mich. Daniel / Vereš, Dolinajec /,  60. M. Vereš  / Vaňa /. – Schwarz 2, Bartík 2, Vrťo 2, Bránik, Michalovič,        Kasana.

Vylúčení: 3 : 4, na 2. minúty, presilovka a  oslabenia 0 : 0,  strely: 35 : 28 

Rozhodovali : Bachúrik, – Hvojník, Jedlička,  – 158 divákov.

HK 91 Senica :  P. Hollý, – Krč, M. Vereš, Fian, Volek, Jamárik, T. Pavlík, Leskovský, – Vaňa, M. Daniel, L. Dolinajec, – Plánka, M. Konečný, Sova, – Heleši, E. Šimek, O. Čagan, – Čech.

Hlasy po stretnutí

Boris Záhumenský:  “V tomto zápase kaučoval mužstvo HK 91: Prvá tretina nám vôbec nevyšla, nerobili sme veci, čo sme si povedali a aj to tak dopadlo, 0 : 4. Ale chalani v II. tretine boli 15 minút lepší. Oni sa dostali dva krát do tretiny a dali dva góly. Súper mal v tomto zápase veľa šťastíčka, oveľa viac ako my. Aj v poslednej časti sme nastúpili dobre, ale zase výpadok, inkasovali sme dva góly a a dopadlo to ako to dopadlo.” 

Lukáš Dolinajec: Išli sme do zápasu, že prekvapíme, ale bohužiaľ nám prvá tretina nevyšla. V druhej si myslím, že sme hrali super. Pätnásť minú sme ich tlačili, ale dali sme len jeden gól. V tretej časti, i keď sme dali nejaké góly, ale po chybách sme aj inkasovali a vysoko sme prehrali. Bohužiaľ aj taký je hokej.” 

Miroslav Vereš: Veľká škoda bola, že im hlavne zo začiatku vyšlo všetko. My sme sa chceli rozlúčiť v poslednom zápase základnej skupiny na domácom ľade výhrou, ale nevyšlo to. Prvá tretina v podstate rozhodla.”  

Ostatné výsledky: Budapešt – Prievidza 2:3 pp,   Púchov – Bratislava “B” 5:6, D. Kubín – HC Nitra 6:2, Ružomberok – Partizánske  2:5

Posledné kolo základnej skupiny 27.1.2018 

Bratislava “B -HK 91 Senica

 

Redakcia

Recent Posts

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

7 minút ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

10 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

11 hodín ago

📷 Poznáte studničku v Mokrom Háji? Podľa povesti má zázračné účinky

V obci Mokrý Háj v okrese Skalica sa nachádza málo známa studnička, ktorá v minulosti…

21 hodín ago

Malacky: Lezenie po vlaku skončilo pre dve osoby nešťastím

Zásah elektrickým prúdom: V piatok (26.04.2024) krátko po 19.00 hod boli policajti železničnej polície KR…

22 hodín ago

Tragédia v Rohožníku: Pomoc malo zavolať dieťa

Tragédia v Rohožníku: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby informuje o vyslaní ambulancie RLP a RZP…

22 hodín ago