Senica

Kvôli vetru zasahovali hasiči na viacerých miestach na Záhorí

Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Senici zasahovali v priebehu dňa 17. 2. 2022 od 6.00 h do 18. 2. 2022 do 6,00 h v súvislosti s poveternostnou situáciou dvakrát, členovia Dobrovoľného hasičského zboru miest a obcí Borský Sv. Jur, Gbely, Skalica, Šaštín-Stráže zasahovali jedenkrát a obcí Moravský Sv. Ján zasahovali po 2-krát.

Celkovo príslušníci Hasičského a záchranného zboru a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí v Trnavskom kraji zasahovali celkom 22-krát. „Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave zasahovali 3-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Piešťanoch z hasičských staníc v Piešťanoch a Hlohovca zasahovali 3-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante z hasičských staníc v Galante a Seredi zasahovali 2-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Senici zasahovali 2-krát,“ uviedlo Prezídium HaZZ.

Členovia Dobrovoľného hasičského zboru miest a obcí Borský Sv. Jur, Gbely, Križovany nad Dudváhom, Pataš, Skalica, Šamorín, Šaštín-Stráže a Vozokany zasahovali po 1-krát a obcí Moravský Sv. Ján a Vrbové zasahovali po 2-krát. „Išlo o odstraňovanie popadaných stromov z cestných komunikácií a elektrického vedenia, nalomených stromov, ktoré ohrozovali premávku a budovy, spadnutý triážny stan, odtrhnuté strechy z budov. Celkom zasahovalo 35 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru, 46 členov Dobrovoľného hasičského zboru miest a obcí a bolo nasadených 24 ks hasičskej techniky,“ doplnilo Prezídium HaZZ.

Správy HaZZ

Recent Posts

Aktuálne: Obmedzenie dopravy pre nehodu na Pezinskej Babe

V klesaní z Pezinskej Baby v smere od Perneku na Pezinok dopravná nehoda v zákrute,…

2 hodiny ago

📷 📺 Desatoro turistu a tipy na výlet

Na čo všetko by ste mali myslieť, v rámci plánovania turistických výletov, pre vás pripravila redakcia…

6 hodín ago

📷 📺 Expozícia M.R. Štefánika Generál – osloboditeľ v jeho rodisku na Košariskách

Nová expozícia SNM – Múzea Slovenských národných rád – Múzea M. R. Štefánika v jeho…

21 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci doma nestačili na Nové Zámky

Ani v treťom zápase Ligového pohára Niké Handball extraligy sa Záhoráci bodov nedočkali, keď na domácej…

22 hodín ago

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

1 deň ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

2 dni ago