Skalica

Máte záujem prevádzkovať bufety na skalickom zimáku?

Správa mestského majetku s.r.o. (SMM Skalica) vyhlásila 27.7.2023 obchodnú verejnú súťaž (OVS) na prenájom nebytových priestorov určených na prevádzkovanie občerstvenia na Zimnom štadióne v Skalici. Vyplýva to zo zverejnených dokumentov SMM Skalica.

Súťažné návrhy môžete posielať do 17.augusta 2023. Nájomná zmluva bude uzatvorená na prenájom nebytového priestoru počas obdobia august až máj, s dobou prenájmu na 3 roky.

Predmet OVS

Predmetom OVS je prenájom nebytových priestorov určených na prevádzkovanie občerstvenia počas akcií organizovaných na Zimnom štadióne, ul. Clementisa 50, 909 01 Skalica, ktoré sú rozčlenené nasledovne:

A. Bufet na 1. poschodí v časti ubytovne Rubín – Celková plocha = 179 m2 Minimálna cena prenájmu = 25,- EUR bez DPH / 1 akcia

B. Bufet na prízemí pod tribúnou A – Celková plocha = 27 m2 Minimálna cena prenájmu = 25,- EUR bez DPH / 1 akcia

C. Bufet na prvom poschodí pod tribúnou E – Celková plocha = 82 m2 Minimálna cena prenájmu = 25,- EUR bez DPH / 1 akcia

D. Bufet na prvom poschodí pod tribúnou D – Celková plocha = 82 m2 Minimálna cena prenájmu = 25,- EUR bez DPH / 1 akcia

Vlastníkom nebytových priestorov na Zimnom štadióne určených na prevádzkovanie občerstvenia je mesto Skalica. SPRÁVA MESTSKÉHO MAJETKU, s.r.o. je na základe nájomnej zmluvy zo dňa 10.06.2004 oprávnená disponovať s predmetnými priestormi, ktoré sú bez vybavenia inventáru určeného na prevádzkovanie občerstvenia.

Situačný nákres jednotlivých priestorov určených na prevádzkovanie občerstvenia je uvedený v prílohe.

Priloha č. 1 k OVS.pdf

Podmienky OVS

Podmienky obchodnej verejnej súťaže budú zapracované do návrhu zmluvy o prenájme nebytových priestorov s víťazným uchádzačom pre každý priestor.

K nájomnému bude účtovaná DPH podľa platnej legislatívy v SR. Nájomná zmluva bude uzatvorená na prenájom nebytového priestoru počas obdobia august až máj, s dobou prenájmu na 3 roky. Nájomné sa bude platiť prenajímateľovi za prenajatý priestor mesačne na základe faktúry vystavenej v zmysle nájomnej zmluvy prenajímateľom.

Časový priebeh súťaže

Súťažné návrhy doručia navrhovatelia písomne v zapečatenej obálke so spätnou adresou v termíne do 17.08.2023 do 14.00 hod. na adresu SPRÁVA MESTSKÉHO MAJETKU, Námestie slobody 10, 909 01 Skalica, alebo osobne do sídla spoločnosti Námestie slobody 11, Dom kultúry, Skalica s označením hesla: „SÚŤAŽ – Bufety Zimný štadión Skalica“ „NEOTVÁRAŤ!“ „označenie priestoru“ (napríklad „A“ BUFET)

Otváranie obálok a vyhodnotenie návrhov: Otváranie obálok a vyhodnotenie návrhov sa uskutoční dňa 18.08.2023 o 10.00 hod. v budove v budove Domu kultúry v Skalici na prvom poschodí s zasadačke spoločnosti SPRÁVA MESTSKÉHO MAJETKU, s.r.o.. Vyhodnotenie návrhov bude posudzovať komisia a bude neverejné. Výsledok vyhodnotenia bude písomne odoslaný všetkým navrhovateľom bez zbytočného odkladu. S víťazmi súťaže bude uzatvorená nájomná zmluva.

Vyhodnotenie súťaže: Ponúkaná cena za prenájom priestoru na občerstvenie na jednu akciu v EUR bez DPH. Hodnotí sa predložená cena za prenájom jednotlivého priestoru na jednu akciu v EUR bez DPH. Za víťazný návrh bude určený návrh s najvyššou cenou za prenájom priestoru na občerstvenie na jednu akciu v EUR bez DPH. V prípade zhodnosti cien za prenájom jednotlivých priestorov u viacerých návrhov bude rozhodnuté losovaním.

Účastníci súťaže majú možnosť obrátiť sa vo veciach technických, organizačných a obhliadky priestorov, na kontaktné osoby vyhlasovateľa:
Ing. Igor Pollák, telefón: 0911 110 096, E-mail: riaditel@smmskalica.sk, Meno: Tibor Chrenka, telefón: 0918 322 558, E-mail: chrenka@smmskalica.sk. Obhliadka sa uskutoční po vzájomnej dohode.

zdroj: SMM Skalica a Mesto Skalica

Angelika Kmecová

Recent Posts

Školy aktuálne nečelia ďalšej hrozbe, výučba bude pokračovať

Výučba na slovenských školách bude vo štvrtok plynule pokračovať. Polícia skontrolovala všetky školy, v ktorých…

19 hodín ago

Aktuálne: Nikolasa z Myjavy obvinili za šírenie poplašnej správy

V rámci včerajšieho poobedia (7.5.2024) polícia na linke 158 zaznamenala oznam o nachádzajúcej sa bombe…

20 hodín ago

Mlyny zo Záhoria sa zapoja do Dňa otvorených mlynov v Česku

V sobotu 11. mája 2024 sa po prvýkrát uskutoční v Českej republike Deň otvorených mlynov.…

23 hodín ago

Stupavské hádzanárky vyhrali 1. ligu, sezónu hodnotí tréner

Skvelý úspech sa podaril hádzanárkam HC Tatran Stupava. Ženy zo Záhoria ovládli suverénne 1. ligu,…

24 hodín ago

Deň víťazstva nad fašizmom

Pred 79 rokmi - 8. mája 1945 - sa na európskom kontinente skončil doposiaľ najtragickejší…

1 deň ago

📷 📺 Sobotište bolo „Mekkou“ habánov viac ako 200 rokov

Na Záhorí v Sobotišti v Trnavskom samosprávnom kraji vzniklo v zrekonštruovanom mlyne múzeum, ktoré pripomína…

2 dni ago