Categories: Myjava

Muž je podozrivý z krádeže v drogériách aj v Myjave

Polícia v Hlohovci vyšetruje prípady krádeže v drogériách v Hlohovci. Vo štvrtok, 28. 2  a na druhý deň v piatok, 1. 3. nahlásili zamestnanci krádeže v dvoch prevádzkach v meste Hlohovec.

Na základe spolupráce s ostatnými útvarmi polícia zistila, že rovnaká osoba je podozrivá z krádeží v rovnakých prevádzkach aj v meste Komárno a v Myjave. Doposiaľ boli škody na odcudzených veciach vyčíslené na viac ako 1745 eur.

V Hlohovci v oboch prípadoch ukradli z predajní značkovú pleťovú kozmetiku, pánske a dámske toaletné vody, ale aj bežné kozmetické prípravky. Škodu si prevádzky v Hlohovci vyčísli na 366 eur a v druhom prípade na takmer 430 eur. Policajti začali v oboch prípadoch vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri stotožnení muža, ktorý bol zachytený kamerami. Podozrivý muž je približne vo veku 35-40 rokov, chudej postavy.

Na hlave mal čiernu čiapku, tmavý kabát s kapucňou, ktorá bola lemovaná kožušinou, bledomodré rifle, bledo-modré tenisky s tromi bielymi pásikmi, cez rameno mal prehodenú čiernu tašku.

Muž sa pohybuje na vozidle Renault Scenic striebornej farby s nemeckými evidenčným číslom. S vozidlom a príp. s ďalšou osobou ako vodičom sa pohybuje po celom území Slovenska, preto nie je vylúčené, že týchto prípadov je i viac, príp. že sa opätovne pokúsi o ďalšie krádeže.

Ak ste osobu spoznali, akékoľvek informácie k mužovi alebo k pohybu vozidla nám môžete nahlásiť na najbližšom útvare polície, alebo informáciu zaslať aj cez súkromnú správu cez FB polícia slovenskej republiky.

NaZahori.sk informovala Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Policajné správy

Recent Posts

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

4 hodiny ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

6 hodín ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

10 hodín ago

Na Záhorí nehoda mladíkov, úradovať mal alkohol, jeden je v kritickom stave

Dopravní policajti dnes 3.5.2024, v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu medzi obcami v okrese…

11 hodín ago

Košariská-Brezová: Prezidentka prijme prasynovca Štefánika

Prezidentka Zuzana Čaputová prijme v piatok 3. mája 2024 predpoludním prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra…

1 deň ago

📷 Na Záhorí je nové zariadenie podporovaného bývania

Koncom apríla Bratislavský samosprávny kraj (BSK) rozšíril ponuku sociálnych služieb. Otvoril totiž nové zariadenie podporovaného…

1 deň ago