Krajné

Tragická nehoda z Vrbového na Krajné, spolujazdkyňa neprežila, vodič nafúkal

24.4.2023 13:00 h: Aktualizácia: Žiaľ, mladá spolujazdkyňa po niekoľkých hodinách, svojim zraneniam v nemocnici podľahla. NaZahori.sk o tom aktuálne informovala policajná hovorkyňa Antalová.

Pôvodná správa

Policajti vyšetrujú dnešnú dopravnú nehodu neďaleko Vrbového, pri ktorej sa vážne zranila len 19-ročná spolujazdkyňa. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Zlatica Antalová.

Krátko pred 06:00 h ráno, mal 20-ročný vodič smerovať na aute Audi A6 z mesta Vrbové na obec Krajné. Pri prejazde ľavotočivej zákruty zišiel, z doposiaľ nezistených príčin, vpravo mimo cestu a narazil do stromu. Pri nehode utrpel zranenia nielen samotný vodič, ale aj jeho mladá spolujazdkyňa. Tú záchranári v kritickom stave urýchlene transportovali do piešťanskej nemocnice.

PRI NEHODE ASISTOVAL ALKOHOL

Policajti vodiča podrobili dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 0,71 promile. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

JAZDITE ZODPOVEDNE A NEMACHRUJTE

„Upozorňujeme najmä mladých a menej skúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a samozrejme, aby v žiadnom prípade nesadali za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog. Život a zdravie musia byť vždy na prvom mieste. Myslite na to, že kvôli jednej frajerine vám môžu zostať nočné mory a výčitky svedomia za zmarený ľudský život až do konca života,“ dopĺňa krajská hovorkyňa.

Policajné správy

Recent Posts

📷 📺 Expozícia M.R. Štefánika Generál – osloboditeľ v jeho rodisku na Košariskách

Nová expozícia SNM – Múzea Slovenských národných rád – Múzea M. R. Štefánika v jeho…

4 hodiny ago

Hádzaná: Záhoráci doma nestačili na Nové Zámky

Ani v treťom zápase Ligového pohára Niké Handball extraligy sa Záhoráci bodov nedočkali, keď na domácej…

6 hodín ago

📺 História Mohyly M. R. Štefánika na Bradle

Mohyla M. R. Štefánika bola slávnostne odhalená na Bradle v nedeľu 23. septembra 1928. O…

13 hodín ago

Svetový deň slobody tlače: Slobodné médiá sú súčasťou demokracie

Svetový deň slobody tlače: Zachovanie slobodných, nezávislých a pluralitných médií je kľúčové pre odolné a zdravé demokracie. Ochrana…

1 deň ago

V predvečer 105. výročia smrti Štefánika prijala jeho prasynovca prezidentka

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala dnes 3. mája 2024 prasynovca Milana Rastislava Štefánika Petra Kaňku.…

1 deň ago

Oprava mostov medzi Lábom a Zohorom aj na Pezinskej Babe

Správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) kraji na základe vykonanej diagnostiky…

1 deň ago