Categories: Senica

Trnavská župa v sobotu otvorí svoj úrad pre verejnosť

Trnavský samosprávny kraj pripravil pre verejnosť deň otvorených dverí (DOD). Po mimoriadne úspešnom minuloročnom, historicky prvom, DOD župa pripravila bohatý program dospelých a deti. DOD sa uskutoční 5. októbra 2019 o 9.00-14.00 hod. na Úrade TTSK v Trnave.

„Minulý rok náš prvý župný deň otvorených dverí navštívilo viac ako tisíc návštevníkov. Milo nás tento počet prekvapil a som rád, že ľudia majú záujem o dianie na našom úrade. Preto sme neváhali a pripravili sme ďalší ročník DOD. Chceme ľudí viac vťahovať do diania v našom kraji a podobné akcie nám k tomu môžu len pomôcť. Som presvedčený, že sme pripravili bohatý program a každý si príde na svoje. Všetkých srdečne pozývam,“ povedal trnavský župan Jozef Viskupič.

Pre návštevníkov sú pripravené prehliadky Úradu TTSK, kancelárie župana či rokovacej sály zastupiteľstva TTSK. Tiež budú k dispozícii zóny krásy, zdravia či dobrôt, ktoré pre návštevníkov pripravili žiaci odborných škôl v pôsobnosti trnavskej župy. Pre najmenších bude k dispozícii detský kútik s legom, maľovaním na tvár, tvorivými dielňami a koncertami hudobnej skupiny MALINY JAM.

“Už po druhýkrát pre vás otvárame dvere úradu trnavskej župy. Počas prvého ročníka nás navštívilo viac ako 1000 ľudí z celého kraja, čo nás motivovalo priniesť podujatie pre verejnosť aj tento rok. V sobotu 5. októbra vás pozývame spoznať chodby úradu. Špeciálnym bonusom bude tento rok krst kuchárky receptov z nášho kraja. Budete môcť navštíviť rokovaciu sálu zastupiteľstva či kanceláriu trnavského župana Jozef Viskupiča a vicežupanov, s ktorými sa budete môcť aj osobne stretnúť. Pripravené sú rôzne zóny, v ktorých predstavia svoju šikovnosť študenti zo stredných škôl, samostatnú zónu si nájdu aj najmenší návštevníci, ktorí sa tento rok budú môcť zahrať aj v LEGO kútiku. V zóne cestovného ruchu získate cestovateľské tipy a spoznáte novú skvelú kuchárku receptov z nášho kraja. V zóne dobrôt vás študenti ponúknu skvelými palacinkami na slano aj sladko, nebude chýbať ani flambovanie Bezplatne parkovať bude možné pred aj za budovou úradu, k dispozícii bude aj parkovací dom,” pozýva v rámci podujatia 2. župný Deň otvorených dverí TTSK.

Župný deň TTSK navštívili aj Záhoráci

Medzi viac ako tisíckou návštevníkov 1. Župného dňa Úradu Trnavského samosprávneho kraja 17.11.2018 boli aj Záhoráci.

VIAC TU: http://www.nazahori.sk/index.php/skalica/item/1708-zupny-den-ttsk-navstivili-aj-zahoraci

Tlačová správa

Recent Posts

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

10 minút ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

2 hodiny ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

3 hodiny ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

13 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

14 hodín ago

📷 Poznáte studničku v Mokrom Háji? Podľa povesti má zázračné účinky

V obci Mokrý Háj v okrese Skalica sa nachádza málo známa studnička, ktorá v minulosti…

24 hodín ago