Categories: Senica

FK Senica v rámci virtuálneho zápasu vyzbierala pre klub takmer 3000 eur

Futbalový klub Senica odohral počas nútenej prestávky vo Fortuna lige virtuálne stretnutie, ktoré bolo reprízou odvetného zápasu 3.kola Európskej ligy UEFA 2011/12 proti Salzburgu.

Klubu sa podarilo počas dvojtýždňového obdobia predať 573 lístkov, vďaka čomu pribudla na transparentný účet FK Senica suma 2868 eur. “Touto cestou by sme sa chceli poďakovať každému jednému fanúšikovi, ktorí sa rozhodol zakúpiť si na tento zápas virtuálnu vstupenku. Každé jedno vyzbierané euro je v momentálnej situácii pre klub obrovskou finančnou pomocou,” uviedol mediálny manažér klubu Igor Tabiš.

Odvetný zápas 3.kola Európskej ligy UEFA 2011/12 proti Salzburgu mal byť pôvodne pre fanúšikov k dispozícii aj formou youtube prenosu na klubovom kanáli. “Od spustenia predaja virtuálnych lístkov na tento zápas sme usilovne pracovali aj na sprostredkovaní vysielania samotného zápasu. Ten sme plánovali priniesť fanúšikom klubu prostredníctvom nášho youtube kanálu. Celý záznam zápasu z roku 2011 sa nám podarilo získať, neboli sme však úspešní čo sa týka digitalizácie záznamu z pôvodnej dátovej pásky, na ktorú bol zápas v tom čase nahrávaný,” vysvetlil Tabiš.

Financie, ktoré sa klubu podarilo vyzbierať prostredníctvom tohto zápasu budú využité na financovanie bežných výdavkov klubu. “Kvôli pandémii nového koronavírusu sme boli ukrátený o reálne súťažné zápasy v tejto sezóne, na druhej strane však prišla táto forma virtuálnych zápasov. V blízkej budúcnosti preto uvažujeme, že by sme podobný zápas nášho klubu zopakovali,” doplnil PR manažér.

Tlačová správa

Recent Posts

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

2 hodiny ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

3 hodiny ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

5 hodín ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

6 hodín ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

16 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

17 hodín ago