Holíč

Moderné technológie v meste Holíč za viac ako 600-tisíc eur bez DPH

Mesto Holíč vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk zákazky Moderné technológie mesta Holíč.  Informuje o tom v oznámení vo vestníku Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Celková predpokladaná hodnota zákazky je vyčíslená na sumu 642 924,00 eur bez DPH. Dĺžka trvania zákazky alebo rámcovej dohody – dátum začatia: 15.08.2022 a dátum ukončenia: 30.09.2028.

Opis zákazky

Predmetom zákazky sú všetky činnosti vyplývajúce z tejto výzvy, súťažných podkladov vrátane ich príloh, ako i prípadných vysvetlení, ktorých výsledkom bude stavba s názvom “Moderné technológie mesta Holíč”.

„ Jedná sa najmä o projektovanie vrátane softvérového projektovania, súvisiacej inžinierskej činnosti ako napríklad vybavenie príslušných stanovísk a povolení na realizáciu, realizácia stavebných prác a podpora prevádzky, údržby a rozvoja informačného systému. Z členenia stavby ide hlavne o Inteligentný priechod pre chodcov, Inteligentný parkovací systém, inteligentný kamerový systém, inteligentné meteostanice. Podrobnejší opis je v súťažných podkladoch a ich prílohách ,“ píše sa vo zverejnených dokumentoch na ÚVO.

Lehota na predkladanie ponúk je stanovená na 14.07.2022 08:00 h. Otváranie ponúk bude 14.07.2022 o 08:05 h elektronicky bez fyzickej prítomnosti či už uchádzačov alebo členov komisie na jednom mieste a bez možnosti zásahu ľudského faktora v tomto systéme do ponúk alebo návrhov plnení hodnotiacich kritérií v jednotlivých ponukách.

Otvárania sa môže zúčastniť uchádzač ktorý predložil ponuku v lehote na predloženie ponúk. Za zúčastnenie sa považuje prihlásenie sa do systému EVO v zmysle podmienok EVO. Systém EVO ihneď po otvorení ponúk automaticky elektronicky bez možnosti ľudského zásahu vytvorí elektronickú zápisnicu z otvárania ponúk, ktorú rozošle všetkým oprávneným subjektom.

Zdroj a viac informácií v dokumentoch verejného obstarávania na ÚVO.

Angelika Kmecová

Recent Posts

Študent skalického gymnázia v tíme Petra Sagana

Študent IV.B triedy skalického gymnázia Samuel Skladan sa stal členom nového slovenského prokontinentálneho cyklistického tímu…

13 hodín ago

Záhorie a Kopanice: Cez noc prehánky a výdatný dážď

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMU) vydal na túto noc do utorka 7.5.2024 doobeda, výstrahu 1. stupňa…

15 hodín ago

Pri tragickej nehode motorkára na Záhorí zasahoval vrtuľník

Leteckí záchranári zo svojej základne v Bratislave boli dnes popoludní vyslaní k nehode motocyklistu v…

16 hodín ago

TTSK: Župa bude spolupracovať s Ústavom pamäti národa

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) podpísal memorandum o spolupráci s Ústavom pamäti národa (ÚPN). Memorandum zahŕňa spoluprácu s verejnoprávnou…

17 hodín ago

Sekulský jarmok remeselníkov 2024

Zažite opäť jedinečnú atmosféru na podujatí Sekulský jarmok remeselníkov 2024, ktorý oživí obec na Záhorí…

19 hodín ago

Holíč: Zrážka áut, kolóna ale aj cestári či uzávera pre opravu mosta

V Holíči na Bernolákovej za kruhovým objazdom smerom von z mesta na Skalicu sa zrazili…

21 hodín ago