Categories: Malacky

TJ Strojár Malacky mal hádzanársky kemp

V dňoch 30.6. – 7.7. 2018 na Dobrej Vode zorganizovalo OZ Štart pre naše deti a hádzanársky oddiel TJ Strojár Malacky už štvrtý ročník letného kempu, tento rok s prívlastkom hádzanársky.

Kemp slúžil už aj ako príprava na novú sezónu. Zúčastnilo sa ho kompletné družstvo starších žiakov, ďalej mladší žiaci a obe prípravky aj so svojimi trénermi. Dievčatá boli zastúpené mladšími žiačkami a prípravkou.. Spolu to bolo 41 detí a osem dobrovoľných trénerov a animátorov pod vedením Mariána Rummela.

Hádzanárske aktivity sa zameriavali na základné činnosti jednotlivca – škola driblingu, L-únik, streľba. Samozrejme okrem hádzanárskych tréningov si deti vyskúšali aj volejbal, florbal, tenis, stolný tenis, futbal, vybíjanú , plávanie. Na kempe ich navštívili aj bývalí hádzanári: dvojnásobná najlepšia hádzanárka Slovenska Katarína Dubajová a jeden z mála hádzanárov, ktorý hral za tri reprezentačné družstvá ( Československo, Slovensko a Maďarsko) ľavoruký strelec Zoltán Bergendi, ktorí im pútavo rozprávali o svojich chvíľach s hádzanou.

Deti stihli navštíviť aj pamätihodnosti  – bývalý kláštor Katarínka a hrad Dobrá Voda. Okrem športových aktivít nemenej dôležité boli aj tie spoločenské keď nielen pri vatre sa deti viac a viac spoznávali a nadväzovali ďalšie kamarátstva.  Bodkou za vydareným podujatím bola záverečná párty, kde deti ukázali aj svoje tanečné a spevácke nadanie.

Redakcia

Recent Posts

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

1 hodinu ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

2 hodiny ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

4 hodiny ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

5 hodín ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

15 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

16 hodín ago