Categories: Holíč

📺 Cibula fest v Holíči okorení kapela Kryštof

V dňoch 18 – 20. júla 2019 na letisku v Holíči na Záhorí vypukne už tradičný a veľmi obľúbený festival Cibula fest.

Svoju účasť na ňom potvrdila legendárna česká kapela fungujúca od roku 1993  – KRYŠTOF.  Zo všetkých koncertov, ktoré kapela plánuje v roku 2019 pôjde o jediný koncert na Slovensku.

“Niekoľko rokov sme pracovali na tom, aby sa kapela Kryštof opäť objavila na Cibula feste. Konečne to vyšlo a tešíme sa, že fanúšikov, ktorí si ho už dlho žiadali, môžeme uspokojiť,” konštatuje organizátor Vladimír Chrenka.

Česká kapela Kryštof v minulom roku vypredala svoj výročný koncert na strahovskom futbalovom štadióne. Cestu naň si našlo takmer 70 000 fanúšikov. Kapela na čele s Richardom Krajčom mieria na Slovensko, keď vystúpia na 11. ročníku česko slovenského multižánrového festivalu – Cibula fest  Naposledy účinkovali na Holíčskom letisku v roku 2015.

“Po viacročnej odmlke sa na jedno leto vraciame do festivalového prostredia. Spolu s nami privezieme kúsok show zo Strahova, ktorá na rozdiel od taborákového prostredia Kryštof Kempu, ponúkne náš koncert na veľkých pódiách s masívnym ozvučením, špeciálnu upravenú svetelnú scénu podporenú animáciami na led obrazovkách a veľa ďalších efektov. To všetko v energickom festivalovom sete. Tešíme sa na Vás”, tvrdí kapela Kryštof.

Na hlavnom pódiu sa predstaví taktiež Slovenská ska a reggae kapela Polemic, ktorá má na svojom konte hity ako Ona je taká, Ja som to vedel či Komplikovaná.

Na podujatí zaznejú aj najväčšie hity kapely Queen vďaka jednej z najuznávanejších tribute skupín na svete QUEENIE – WORLD QUEEN TRIBUTE BAND. To, že táto kapela vie dôverne interpretovať svetovú legendu sa presvedčili návštevníci Cibula festu v roku 2017.

Festival si aj v 11. ročníku udrží svoju multižánrovosť a multigeneračnosť. Pre mladých sa pripravuje Cool Aréna, ktorá je na festivale osvedčenou zónou zábavy pre mladých. Nebude v nej chýbať hip-hop, raggae či electro house DJs.

“Chystáme aj veľa nových prekvapení, či už v podobe ďalších zvučných účinkujúcich, ktorých budeme postupne zverejňovať, sprievodných aktivít na festivale či festivalových súťaží a atrakcií” dodáva Chrenka.

Prvú vlnu limitovaných vstupeniek za najvýhodnejšiu cenu zakúpite už v utorok len na portále www.ticketlive.sk.  Všetky potrebné informácie nájdete na www.cibulafest.eu.

Spustil sa predpredaj vstupeniek na Cibula fest 2018

Informácia o predpredaji :
https://www.facebook.com/146149798766460/photos/a.279018925479546/1876828969031859/?type=3&theater

LINK na predpredaj:
https://www.ticketlive.sk/sk/event/cibula-fest-2019

Kryštof na Strahově – Zůstaň tu se mnou + ohňostroj 16.9.2017.

Jerry Curl Zverejnené: 13. 10. 2017
Tlačová správa

Recent Posts

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

2 hodiny ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

3 hodiny ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

5 hodín ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

6 hodín ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

16 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

16 hodín ago