Veľké Leváre

Výzva na vybudovanie kanalizácie a vodovodu pre IBV vo Veľkých Levároch

Obec Veľké Leváre vyhlásila výzvu verejného obstarávania na predkladanie ponúk na realizáciu zákazky Kanalizácia a vodovod pre IBV v lokalite “Pašoviská” v obci V. Leváre. Informuje o tom vestník Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Opis zákazky

Kanalizácia a vodovod pre IBV v lokalite “Pašoviská” v obci V. Leváre.

Navrhovaná obytná zóna bude vytvorená 40 tými rodinnými domami na východnej strane obce, medzi Závodskou a Nádražnou ulicou. Výhľadovo sa ráta s navýšením o ďalších 8 rodinných domov a 2 rod. domov s 3-ma bytovými jednotkami. Stavba má dva stavebné objekty s názvom:
SO 04-Rozšírenie verejnej kanalizácie a kanalizačné prípojky,

Navrhovaná kanalizácia bude odvádzať splaškové vody od jednotlivých rodinných domov obytnej zóny do jestvujúcej obecnej kanalizácie ktorá prechádza Závodskou ulicou.

Napojenie sa prevedie do jestvujúcej prečerpávacej šachty ČS1.

Trasa kanalizácie vedie hlavne v novej komunikácii, v chodníku a voľnom teréne. Potrubie je navrhnuté z PVC kanalizačných hrdlových rúr hladkých DN 300, prípojky k jednotlivým rodinným domom DN 150mm. Výškové usporiadanie terénu neumožňuje priame napojenie kanalizácie do jestvujúcej prečerpávacej šachty ČS1, preto je navrhnutá nová prečerpávacia šachta ČS1.1. Výtlakom sa obe prečerpávacie šachty navzájom prepoja.

Navrhovaná prečerpávajúca šachta ČS1.1 bude prevedená z betónového plášťa, zákrytovej dosky a vstupných poklopov. Technologické vybavenie pozostáva z dvoch kalových ponorných čerpadiel (jedno bude ako 100% rezerva), hladinových spínačov, spätnej klapky, uzatváracích armatúr, spúšťacieho zariadenia, hrablicovou stenou, preplachovacieho kusa, prepojovacieho potrubia s tvarovkami a elektrorozvádzača.

SO 03-Rozšírenie verejného vodovodu a prípojky vodovodu.

Trasa navrhovaného vodovodu vedie upraveným terénom a v novej komunikácii. K vonkajšej protipožiarnej ochrane objektov bude slúžiť sedem podzemných hydrantov DN 80. Hydranty H3, H4 a Hkalník budú slúžiť i ako kalníky. Hydrant H3 bude slúžiť i ako vzdušník.

Potrubie je navrhnuté z hrdlových rúr z tvárnej liatiny DN 100, prípojky k jednotlivým rodinným domom z tlakových LDPE rúr. Prípojky k rodinným domom DN 25 budú vedené v min. 1% spáde a ukončia sa zaslepením 1m za hranicou pozemku. Na prípojkách budú osadené vodomerné šachty.

Železobetónové prefabrikované vodomerné šachty budú vybavené poplastovanými stúpačkami a liatinovými vstupnými poklopmi. Šachty situované v komunikácii budú opatrené poklopmi o nosnosti D400. Samotná šachta sa vybuduje v rámci zdravotechniky jednotlivého RD. Napojenie prípojok na hlavný rad sa prevedie cez navrtávací pás s uzáverom, zemnou súpravou posúvačovou PN10 a liatinovým poklopom.

Lehota na predkladanie ponúk je stanovená na 11.5.2022 15:00 h.

Viac na ÚVO

Angelika Kmecová

Recent Posts

Školy aktuálne nečelia ďalšej hrozbe, výučba bude pokračovať

Výučba na slovenských školách bude vo štvrtok plynule pokračovať. Polícia skontrolovala všetky školy, v ktorých…

8 hodín ago

Aktuálne: Nikolasa z Myjavy obvinili za šírenie poplašnej správy

V rámci včerajšieho poobedia (7.5.2024) polícia na linke 158 zaznamenala oznam o nachádzajúcej sa bombe…

9 hodín ago

Mlyny zo Záhoria sa zapoja do Dňa otvorených mlynov v Česku

V sobotu 11. mája 2024 sa po prvýkrát uskutoční v Českej republike Deň otvorených mlynov.…

12 hodín ago

Stupavské hádzanárky vyhrali 1. ligu, sezónu hodnotí tréner

Skvelý úspech sa podaril hádzanárkam HC Tatran Stupava. Ženy zo Záhoria ovládli suverénne 1. ligu,…

13 hodín ago

Deň víťazstva nad fašizmom

Pred 79 rokmi - 8. mája 1945 - sa na európskom kontinente skončil doposiaľ najtragickejší…

17 hodín ago

📷 📺 Sobotište bolo „Mekkou“ habánov viac ako 200 rokov

Na Záhorí v Sobotišti v Trnavskom samosprávnom kraji vzniklo v zrekonštruovanom mlyne múzeum, ktoré pripomína…

1 deň ago