Categories: Brodské

Zrážka kamióna s chodcom pri Brodskom

V skorých ranných hodinách 4.10. došlo v blízkosti hraničného priechodu s Českou republikou k zrážke kamióna s chodcom. V tejto súvislosti upozorňujeme vodičov na dopravné obmedzenie.

Dnes v čase krátko pred 05.15 prijali na linke 158 informáciu o dopravnej nehode, ku ktorej došlo v blízkosti hraničného priechodu s Českou republikou D2 – Brodské.

Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin došlo v uvedenom úseku, v ľavom jazdnom pruhu v 1 km diaľnice D2 v smere do Českej republiky k zrážke nákladného motorového vozidla zn.  Mercedes a 43-ročného muža, ktorý pravdepodobne vstúpil na vozovku v čase, keď týmto úsekom prechádzalo nákladné motorové vozidlo. Zrážkou utrpel chodec zranenia s ktorými bol prevezený do nemocnice v Skalici. Vodič nákladného motorového vozidla bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá skončila s negatívnym výsledkom. Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností ktoré nehode predchádzali sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. 

Z dôvodu odstraňovania následkov ako aj dokumentovania tejto nehody je uvedený úsek diaľnice v súčasnej dobe už čiastočne prejazdná doprava je usmerňovaná aj v smere na Kúty. Vodičov vyzývame aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, riadili sa pokynmi hliadok PZ, prípadne na prejazd využili v rámci možností inú trasu.

NaZahori.sk informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

Tlačová správa

Recent Posts

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

4 hodiny ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

5 hodín ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

7 hodín ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

8 hodín ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

18 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

19 hodín ago