Categories: Senica

Hokejisti HK 91 Senica premrhali trojgólové vedenie

HK 91 Senica doma hostila v sobotu 20.10.2018 hokejistov HK Levice.

HK 91 SENICA – HK LEVICE 3:5 (2:0, 1:4, 0:1)

Góly:  8. Mich. Daniel  / Čagan, L.Dolinajec/ , 16. Lukáš Dolinajec / Mich. Daniel /, 21. Mich. Daniel, / Čagan, Záviš / – – 28. P. Šťastný, 29. Šramaty, 33. T. Segíń, 39. Klenko, 55. Lukačovič. 

Vylúčení: 9:4 na 2. min.  presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0,  Rozhodovali: R. Müllner – Peter Šefčík, Martin Marek, – 106 divákov

HK 91: Línek – Záviš, Jurica, Štefanka, Fian, Štefka, T. Pavlík, Leskovský, Čech, – Michael Daniel, Čagan, L. Dolinajec, – Vańa, Kollár, Heleši, – Jamárik, Plánka, Boris Duffek,  – M. Vereš, Mário Daniel.

Už v 1. minúte mieril z dobrej pozície Mich. Daniel tesne nad.  V 4. minúte hrali hostia presilovú hru, no brankár D. Línek svoje mužstvo podržal. V 8. minúte sa pekne uvoľnil  Ondrej Čagan a jeho strelu po prvý raz tečoval do siete Mich. Daniel, 1:0. Hostia opäť kúsali, ale Línek ukázal svoje umenie. V 11. minúte  Moravský opäť nechal vyniknúť domáceho gólmana. V 16. minúte po peknej akcii L. Dolinajec  po druhý raz prekonal Gajana v bráne hostí.

Úvod druhej časti sa lepšie vydaril Senici, už v 23. sekunde Mich. Daniel zvýšil na 3:0. Zdalo sa, že favorit na Záhorí nezaboduje. V polovici zápasu Levice behom 56. sekúnd dali dva góly. Najprv využili presilovku o dvoch a potom o jedného hráča a znížili na rozdiel gólu. Za štyri a pol minúty vyrovnali, v závere tretiny otočili skóre vo svoj prospech.

V tretej časti sa domáci snažili vyrovnať, ale hostia boli strelecky aktívnejší o čom svedčí aj počet striel v zápase – 18:58. Od vyššej prehry Senicu zachránil výborný brankár Línek.

Povedali po zápase:

Jozef Lukáč, vedúci mužstva HK 91: „Začali sme dobre. Prvú tretinu sme vyhrali dvoj gólovým rozdielom aj vďaka výbornému brankárovi Dominikovi Línkovi. Hneď v úvode druhej časti sme pridali tretí gól a viedli sme už 3:0. Potom však prišli naše vylúčenia. Súper využili behom pár sekúnd dve a znížil na rozdiel gólu. Potom vyrovnal a v závere tretiny otočil skóre. V záverečnej časti sme sa snažili vyrovnať, ale Levice pridali piaty gól.“

Dominik Línek: „Ako tím sme zahrali dobre proti favoritovi, škoda, mohli sme vyhrať.”

Lukáš Dolinajec: „Konečne sme dali na úvod nejaké góly. Rozhodla druhá tretina, ktorú sme vysoko prehrali. Nechali sme sa zbytočne vylučovať a nakoniec sme nezabodovali.”

Program:   27.10.2018  sobota  HK BREZNO – HK 91 SENICA  18,45 hod.

Redakcia

Recent Posts

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

33 minút ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

2 hodiny ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

3 hodiny ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

4 hodiny ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

15 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

15 hodín ago