Categories: Skalica

Návrat na ľad okorenil Rasťo Vereš tromi bodmi

Keď sa 4. septembra Rasťo Vereš dostal do kontaktu v zápase s béčkom Nových Zámkov s jedným z obrancov súpera, určite netušil, že to bude pre neho znamenať viac ako mesačnú pauzu.

Lenže koleno odoprelo poslušnosť a na ľadovú plochu sa dostal v súťažnom zápase až po viac ako mesiaci. Aké to bolo po mesiaci naskočiť na ľad?  „Bolo to veľmi ťažké. Zvlášť na tak náročný duel, keďže Dubnica je silný súpera a stretnutie sa hralo na ich ľade. Som rád, že mi chalani výrazne pomohli k návratu a že sme pri tom zaknihovali tri body. Moje bodíky už bola iba čerešnička na torte,“ netajil spokojnosť 23-ročný krídelník.

Pritom prvotné zranenie nevyzeralo až tak vážne. Nakoniec však z toho bola viac ako mesačná pauza. „Ja už mám s kolenom problém dlhšiu dobu. Bol to nenápadný náraz, dokonca som ten duel aj dohral. Vyzeralo to, že by to nemuselo byť nič vážne. Nakoniec tam bola trhlina na menisku, potrebovalo to dlhšiu pauzu. Som rád, že vedenie a ani tréner na mňa netlačili a nechali ma doliečiť.

Takže už je tvoj stav stopercentný? „Áno, cítim sa v plnej kondícii. Pevne verím, že som si zdravotné patálie na celú sezónu už vybral.

Ako si videl duel s Trnavou? „V zápase sme sa ťažšie rozbiehali, nejak nám nešli nohy. Samo Košút nás našťastie podržal, keďže Trnava mala niekoľko nebezpečných šancí za stavu 0:0, ale Samo im nedovolil skórovať. Od polovice zápasu sme začali preberať iniciatívu a v tretej časti sme už plne dominovali.

V nedeľu sa v Skalici predstaví Prešov, nepochybne to bude šláger s mimoriadnym nábojom. „To bude určite iný duel. Prešov je na tom podobne ako my. Bude to určite kvalitné stretnutie, na ktoré sa už všetci v šatni tešíme. Som presvedčený, že aj nasadenie od úvodu bude podstatne lepšie ako tomu bolo s Trnavou a verím, že nás dopredu poženú naši skvelí diváci.

{loadmodule mod_news_pro_gk5,HK Skalica}

Redakcia

Recent Posts

Gbelan Ondrej Vanek čistí rieky po celom svete

Príroda nám vytvorila nádherné nekonečné vody plné života a človek z nich svojím správaním robí…

52 minút ago

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

5 hodín ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

6 hodín ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

8 hodín ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

9 hodín ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

19 hodín ago