Categories: Petrova Ves

Nehoda osobákov za Petrovou Vsou smerom na Holíč aj s vyjadreniami polície a hasičov TTSK

Dopravný servis Záhorie a Myjavské kopanice 7.2.2019. Ráno dopravná nehoda osobného auta na Záhorí, informácie priniesol FB Dopravný servis SE, SI a okolie a twitter.com/zelenavlna

8:00 h Nehoda dvoch osobákov za Petrovou Vsou smer Holíč v zatáčke. Zasahovali všetky záchranné zložky.

zdroj foto: Silvia Miklánková

OFICIÁLNE VYJADRENIE KR HaZZ v Trnave

“07. februára 2019 krátko po 07.00 hodine bola ohlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel s tromi účastníkmi v obci Petrova Ves. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že sa jedná o čelnú zrážku dvoch osobných motorových vozidiel s tromi zranenými osobami a jedno vozidlo zasahuje do jazdného pruhu. Osoby boli v starostlivosti okoloidúcich vodičov. Hasiči skontrolovali zdravotný stav účastníkov nehody, vytýčili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli  predlekársku prvú pomoc. Zranené osoby boli v starostlivosti hasičov do príchodu záchrannej zdravotnej služby. Na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom. Po zdokumentovaní nehody políciou bolo vozidlo a uniknuté prevádzkové kvapaliny  odstránené z vozovky.  Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Holíča,NaZahori.sk informovala Júlia Kedrová odborný inšpektor KR HaZZ v Trnave.

OFICIÁLNE VYJADRENIE KR PZ v Trnave

“K dopravnej nehode medzi Holíčom a Petrovou Vsou došlo ráno pred ôsmou hodinou. 54 ročná vodička z Gbelov viedla osobné auto Renault Mégane v smere od Petrovej Vsi na Holíč. V opačnom smere viedla 34 ročná vodička zo Zlatých Moraviec auto VW Golf. Na zľadovatenej ceste došlo ku kolízii vozidiel, v dôsledku zrážky boli obidve autá odhodené na okraj cesty. Zranili sa obidve vodičky a spolujazdkyňa v Megane, rozsah zranení polícia zisťuje. Dychové skúšky na alkohol boli negatívne, polícia príčiny a okolnosti nehody vyšetruje.
Apelujeme na vodičov, aby rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam,  povrchu vozovky a poveternostným podmienkam a uvedomili si, že cesty môžu byť zľadovatené. Zvýšiť opatrnosť treba najmä v ranných a večerných či nočných hodinách, ” NaZahori.sk informovala Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

9:00 h OBMEDZENIE: Cestu medzi Mikulášovom a Plaveckým Mikulášom vojaci priebežne uzatvárajú, obmedzenie potrvá do 18tej.

9:30 h CESTÁRI: Na D2 za Lozornom v smere do Bratislavy zbierajú nečistoty v strednom deliacom páse, blokovaný je ľavý pruh.

10:00 h CESTÁRI: Na D2 medzi Kútmi a Malackami, na 17. kilometri pri uzavretom odpočívadle Závod, v oboch smeroch opravujú stredové zvodidlá a blokujú ľavé pruhy.

13:00 h NEHODA za Dojčom smerom do Šaštína – Stráží zrazilo auto vysokú zver, blokovaný je jeden pruh.

14:45 h Skalica-Holíč kolóna až po INU od Vradišta, stojí tam kamión, upadol mu kardan, sú tam hasiči aj polícia.

15:00 NEHODA za Mokrým Hájom smerom do Skalice skončilo auto mimo cesty, opatrne je to za zákrutou

Tlačová správa

Recent Posts

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

3 hodiny ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

4 hodiny ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

6 hodín ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

7 hodín ago

Na Záhorí skolaboval pretekár, vrtuľník ho prevážal v kritickom stave

V sobotu (27.4.2024) sa konal jediný Spartan Honor race v celej Európe v lokalite Záhoria.…

17 hodín ago

Hádzaná: Záhoráci trojgólové vedenie neudržali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8. miesto Niké Handball…

18 hodín ago