Categories: Malacky

Dopravná nehoda troch vozidiel na D2

Nepozornosť vodiča pravdepodobne zapríčinila dnešnú dopravnú nehodu troch vozidiel na diaľnici D2 v smere do Bratislavy. 

Policajti diaľničného oddelenia Malacky objasňujú okolnosti dnešnej zrážky troch osobných motorových vozidiel na diaľnici D2 v smere do Bratislavy. Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody došlo v úseku km 56 krátko po 06.45 hod k stretu troch za sebou idúcich motorových vozidiel. Vodič osobného vozidla značky VW Caddy sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla a narazil do pred ním idúceho vozidla značky Renault Megane, ktoré v dôsledku zrážky následne narazilo do vozidla Hyundai i 30. Na miesto sa ihneď dostavili všetky záchranné zložky. Po dopravnej nehode boli dve maloleté osoby z vozidla VW Caddy prevezené službou rýchlej zdravotnej pomoci na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc, pričom zranenie sa potvrdilo u jednej z nich. Požitie alkoholických nápojov bolo u všetkých vodičov zúčastnených na tejto dopravnej nehode vylúčené. Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená celkom na 15.000,- €. Z dôvodu vzniknutej situácie bol ľavý jazdný pruhu do 08.30 hod neprejazdný.

Premávku v uvedenom úseku usmerňovali hliadky dopravnej polície. Polícia opätovne pripomína všetkým účastníkom cestnej premávky, aby dôsledne dodržiavali pravidlá cestnej premávky, plne sa venovali vedeniu vozidla a sledovali situáciu v cestnej premávke. Zodpovedným prístupom môže každý z účastníkov cestnej premávky predchádzať neželaným udalostiam na cestách, informácie poskytla Lucia Mihalíková hovorkyňa KR PZ v Bratislave. 

 

 

 

Policajné správy

Recent Posts

Skvelý úspech basketbalistov Holíča, vyhrali 2. ligu

Skvelý úspech dosiahli basketbalisti MŠK BO Holíč, ktorí vo finále 2. ligy zdolali domácich hráčov…

34 minút ago

Gbelan Ondrej Vanek čistí rieky po celom svete

Príroda nám vytvorila nádherné nekonečné vody plné života a človek z nich svojím správaním robí…

2 hodiny ago

Otvorenie letnej sezóny Pálffyovského kaštieľa v Malackách

V stredu 1. mája 2024 sa otvára letná sezóna Pálffyovského kaštieľa počas Prvomájových Malaciek. V…

6 hodín ago

Rohožník: Trestné stíhanie pre vraždu a úmyselné ublíženie na zdraví

Polícia aktualizovala informácie k včerajšej tragickej udalosti v obci Rohožník. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa…

7 hodín ago

TTSK: Župná olympiáda stredoškolákov Trnavského kraja

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so župnými strednými školami zorganizoval v poradí 16. ročník Župnej olympiády…

9 hodín ago

Bohatý májový program v meste Gbely

Mesto Gbely v máji 2024 ponúka svojim obyvateľom a návštevníkom bohatý program. Milovníci rybárčenia, Nordic…

10 hodín ago